Pametni LED lanac lanaca 5m - Twinkly Icicle - 190 kom RGB + W + BT + Wi-Fi

Kod: 78-018
141,90 U$ 119,90 U$ Cijena bez PDV: 99,91 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Pametni LED lanac lanaca 5m - Twinkly Icicle - 190 kom RGB + W + BT + Wi-Fi - programabilna svjetla putem aplikacije u pametnom telefonu.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Pametni LED lanac svjetla 5m - Twinkly Icicle - 190 kom RGB + W + BT + Wi-Fi - programabilna svjetla putem aplikacije u pametnom telefonu. Ovaj revolucionarni LED lanac lanaca donosi jedinstveni svjetlosni ukras u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. LED svjetlima se upravlja putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna s Androidom i iOS-om .

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolirati 10 Twinkly uređaja za osvjetljenje odjednom ili 4000 LED dioda , s istim motivom osvjetljenja i uzorkom. Možete stvoriti vlastite nevjerojatne animacije koje će ispuniti i uljepšati cijelu sobu. Svjetla su dizajnirana za unutarnju i vanjsku upotrebu - zaštita IP44 . Duljina lakog lanca je 5 metara, visina najduže okomite trake je 60 cm.

LED okomite trake - TWINKLY lanac 5M - 190kom LED

vodio lagane ledenice niz

Traka lakog lanca sastoji se od 190 dijelova LED svjetiljki pogodnih za ukrašavanje zidova. Svjetla su podijeljena u 50 okomitih traka koje sadrže LED svjetla s uzorkom od 2-4-6-2-5 komada razmaknutih svakih 10 cm. RGB + W znači da LED svjetla mogu napraviti RGB svjetlosnu nijansu od 16 milijuna boja + W bijelu . Iz ljestvice boja možete prilagoditi intenzitet svjetlosti i točnu boju. Ovo posebno izdanje uključuje pametnu kućnu integraciju s Google Asistentom i Amazonom Alexa.

blistavih 190 svjetlavodio okomite trakevodio svjetlosne trake

Vaš ukras može se stvoriti od nekoliko uređaja i različitih oblika . Želite li imati lagani lanac na zidu, obojeni okvir na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Stvorite vlastiti prizor i upravljajte njime odjednom zajedničkom temom osvjetljenja.

božićna pametna LED svjetla

Univerzalni LED lanac lanaca kojim se upravlja putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Prekrasan svjetlosni ukras - postavite vlastite boje, animacije i motive LED svjetala

svjetlucave ledenice

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i njime možete odmah upravljati. Sama aplikacija mapira raspored svjetla i tada možete lako postaviti drugu boju za svaku žarulju ili skupinu žarulja zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati među zadanim uzorcima, s internetske galerije preuzeti nove uzorke s Interneta ili stvoriti vlastite teme i spremiti ih.

blistava mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetlosti, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija timera omogućuje vam da postavite svjetlo za uključivanje i isključivanje automatski prema vremenskom rasporedu. Funkcija popisa za reprodukciju omogućuje vam postavljanje različitih vrsta tema kronološkim redoslijedom i automatsku promjenu u skladu s postavkama.

blistava aplikacijaupravljanje svjetlima putem mobitelawifi led traka

Uz opcijski USB uređaj MUSIC DONGLE , vaš lagani lanac će reagirati na glazbu koja se svira u sobi, svjetlo će se promijeniti i prebaciti u ritam glazbe , u skladu s postavljenim parametrima. Za odabir "prikaza glazbe" dostupni su brojni uzorci i teme, koji se mogu uređivati i postavljati prema vašim potrebama. S GLAZBOM također možete uživati u video igrama, iskusiti novu dimenziju igrajući igre! Promjena svjetla u ritmu glazbe, jer grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

svjetlucavi glazbeni dongle

Jedinstvena LED dioda s novom 4-kanalnom arhitekturom koja ima sve jarke dugine boje i savršenu čisto bijelu boju

led svjetlosna trakargb + w vodioled žarulje kojima se upravlja putem WiFi-ja

Značajke:

plus 190 LED dioda
plus Upravljanje putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB + W svjetlo
plus Univerzalna upotreba
plus Zaštita IP44

Specifikacija:

Model: TWI190SPP-TEU
Broj dioda: 190
Broj okomitih traka: 50
Shema trake: 2-4-6-2-5 LED svjetla
Duljina kabela od prvog svjetla do adaptera: 3,5 m
Osvijetljeno područje: 5x0,6 m (D x V)
Razmak LED dioda: 10cm
Razmak okomitih traka: 10cm
Otpor: IP44
Promjer diode: 5mm
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Tip LED: RGB + W mat + prozirni, ravni
Kabel: proziran
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V / 1A
Život žarulje: preko 30 000 sati


Sadržaj paketa:

1x LED lanac s 190 dioda + kontroler
1x adapter
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene