Pametna LED lampica (zvijezda) - Twinkly Spritzer - 200 kom RGB + BT + Wi-Fi

Kod: 78-022
141,90 U$ 108,90 U$ Cijena bez PDV: 90,75 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Pametna programabilna svjetla - LED lampica (zvijezda) Twinkly Spritzer - sa 200 kom LED svjetla RGB, Bluetooth + Wi-Fi, upravljanje putem APP-a.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Pametna programabilna svjetla - LED lampica (zvijezda) Twinkly Spritzer - sa 200 kom LED svjetla RGB, Bluetooth + Wi-Fi, upravljanje putem APP-a. Ovaj revolucionarni LED element za ukrašavanje svjetla donosi jedinstveni svjetlosni ukras u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. LED svjetlima se upravlja putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna s Androidom i iOS-om .

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolirati 10 Twinkly uređaja za osvjetljenje odjednom ili 4000 LED dioda , s istim motivom osvjetljenja i uzorkom. Možete stvoriti vlastite nevjerojatne animacije koje će ispuniti i uljepšati cijelu sobu. Svjetla su dizajnirana za unutarnju i vanjsku upotrebu - zaštita IP44 . Ova varnica ima 40 podesivih žica, svaka s 5 LED žarulja razmaknutih 6 cm.

Twinkly spritzer - zvijezda s LED osvjetljenjem - upravljanje putem pametnog telefona

blistavi spritzer - LED sjajna zvijezda

Svjetlucava svjetlost sastoji se od 200 dijelova LED svjetala pogodnih za bilo koji ukras. LED svjetla poredana su jedno uz drugo, razmak LED 6 cm. RGB dioda znači da LED svjetla mogu napraviti RGB svjetlosnu nijansu od 16 milijuna boja . Iz ljestvice boja možete prilagoditi intenzitet svjetlosti i točnu boju. Ovo posebno izdanje uključuje pametnu kućnu integraciju s Google Asistentom i Amazonom Alexa .

vodio kontrolu zvijezda putem mobitela

Vaš ukras može se stvoriti od nekoliko uređaja i različitih oblika . Želite li lagani lanac na zidu, obojeni okvir na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Stvorite vlastiti prizor i upravljajte njime odjednom zajedničkom temom osvjetljenja.

božićne pametne žarulje

Univerzalni LED svjetlosni ukras kojim se upravlja putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Prekrasan svjetlosni ukras - postavite vlastite boje, animacije i motive LED motiva za više LED uređaja

wifi led ukras - ukras

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i njime možete odmah upravljati. Sama aplikacija mapira raspored svjetla i tada možete lako postaviti drugu boju za svaku žarulju ili skupinu žarulja zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati među zadanim uzorcima, s internetske galerije preuzeti nove uzorke s Interneta ili stvoriti vlastite teme i spremiti ih.

blistava mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetlosti, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija timera omogućuje vam da postavite svjetlo za uključivanje i isključivanje automatski prema vremenskom rasporedu. Funkcija popisa za reprodukciju omogućuje vam postavljanje različitih vrsta tema kronološkim redoslijedom i automatsku promjenu u skladu s postavkama.

blistava aplikacijaupravljanje svjetlima putem mobitelawifi led traka

Uz dodatni USB uređaj MUSIC DONGLE , vaš svijetli ukras će reagirati na glazbu koja se svira u sobi, svjetlo će se promijeniti i prebaciti u ritam glazbe , u skladu s postavljenim parametrima. Za odabir "prikaza glazbe" dostupni su brojni uzorci i teme, koji se mogu uređivati i postavljati prema vašim potrebama. S GLAZBOM također možete uživati u video igrama, iskusiti novu dimenziju igrajući igre! Promjena svjetla u ritmu glazbe, jer grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

svjetlucava glazba

Jedinstvena LED dioda koja ima sve jarke dugine boje

led svjetlosna trakawifi led svjetla

Značajke:

plus 200 LED dioda
plus Upravljanje putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB svjetlosna skala 16 mil. boje
plus Univerzalna upotreba
plus Zaštita IP44


Specifikacija:

Model: TWB200STP-WEU
Broj dioda: 200
Duljina kabela od prvog svjetla do adaptera: 3,5 m
Otpor: IP44
Promjer diode: 4,3 mm
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Razmak LED dioda: 6 cm
Razmak svjetlosnih žica: 6 cm
Tip LED: RGB rasuti ravno
Kabel: bijeli
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V / 1A
Život žarulje: preko 30 000 sati


Sadržaj paketa:

1x LED svjetlosni ukras sa 200 dioda + kontroler
1x adapter
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene