LED pametna svjetlosna traka 3m - Twinkly Flex - 200 kom RGB + BT + Wi-Fi

Kod: 78-023
108,90 U$ 75,90 U$ Cijena bez PDV: 63,25 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

LED pametna programabilna traka svjetla - 3 metra - Twinkly Flex - s 200 kom LED svjetla RGB, BT + Wi-Fi, upravljanje putem APP-a.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED pametna programabilna traka svjetla - 3 metra - Twinkly Flex - s 200 kom LED svjetla RGB, BT + Wi-Fi, upravljanje putem APP-a. Ova revolucionarna LED svjetlosna traka donosi jedinstveni svjetlosni ukras u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. Svjetlima se upravlja putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna s Androidom i iOS-om.

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolirati 10 Twinkly uređaja za osvjetljenje odjednom ili 4000 LED dioda , s istim motivom osvjetljenja i uzorkom. Možete stvoriti vlastite nevjerojatne animacije koje će ispuniti i uljepšati cijelu sobu. Flex traka dizajnirana je za unutarnju upotrebu - zaštita IP20 . Ova fleksibilna prilagodljiva LED traka duga je 3 metra i sadrži 200 RGB LED žarulja.

LED svjetleća ukrasna traka 3M - TWINKLY FLEX (200 komada svjetala)

blistava fleksibilna svjetleća traka

Svjetlosna traka sastoji se od 200 komada LED svjetala pogodnih za bilo koji ukras. RGB dioda znači da LED svjetla mogu napraviti RGB svjetlosnu nijansu od 16 milijuna boja . Iz ljestvice boja možete prilagoditi intenzitet svjetlosti i točnu boju. Ovo posebno izdanje uključuje pametnu kućnu integraciju s Google Asistentom i Amazonom Alexa.

wifi svjetlosna led traka

Vaš ukras može se stvoriti od nekoliko uređaja i različitih oblika . Želite li lagani lanac na zidu, obojeni okvir na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Stvorite vlastiti prizor i upravljajte njime odjednom zajedničkom temom osvjetljenja.

Univerzalni LED svjetlosni ukras kojim se upravlja putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Prekrasan svjetlosni ukras - postavite vlastite boje, animacije i LED motive zajedno za više LED uređaja

fleksibilna led traka

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i njime možete odmah upravljati. Sama aplikacija mapira raspored svjetla i tada možete lako postaviti drugu boju za svaku žarulju ili skupinu žarulja zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati među zadanim uzorcima, s internetske galerije preuzeti nove uzorke s Interneta ili stvoriti vlastite teme i spremiti ih.

blistava mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetlosti, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija timera omogućuje vam da postavite svjetlo za uključivanje i isključivanje automatski prema vremenskom rasporedu. Funkcija popisa za reprodukciju omogućuje vam postavljanje različitih vrsta tema kronološkim redoslijedom i automatsku promjenu u skladu s postavkama.

blistava aplikacijaupravljanje svjetlima putem mobitelawifi led traka

Uz dodatni USB uređaj MUSIC DONGLE , vaš svijetli ukras će reagirati na glazbu koja se svira u sobi, svjetlo će se promijeniti i prebaciti u ritam glazbe , u skladu s postavljenim parametrima. Za odabir "prikaza glazbe" dostupni su brojni uzorci i teme, koji se mogu uređivati i postavljati prema vašim potrebama. S GLAZBOM također možete uživati u video igrama, iskusiti novu dimenziju igrajući igre! Promjena svjetla u ritmu glazbe, jer grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

svjetlucava glazba

Jedinstvena LED dioda koja ima sve jarke dugine boje

led svjetlosna trakawifi led svjetla

Značajke:

plus 200 LED dioda
plus Upravljanje putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB svjetlosna skala 16 mil. boje
plus Univerzalna upotreba
plus Duljina 3 metra


Specifikacija:

Model: TWFL200STW-WEU
Broj dioda: 200
Otpor: IP20
Promjer diode: 4,3 mm
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Duljina: 3 metra
Tip LED: RGB rasuti ravno
Kabel: crna
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V / 1A
Život žarulje: preko 30 000 sati


Sadržaj paketa:

1x LED svjetlosna traka s 200 dioda + kontroler
1x adapter
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene