Uredski stolni set - Luksuzni stolni set 11 kom (smeđe drvo + koža)

Kod: 96-011
383,90 U$ Cijena bez PDV: 319,91 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Uredski stolni set - Luksuzni stolni set 11 kom (smeđe drvo + koža) drveni s kožnim dodacima 100% ručne izrade.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Uredski stolni set - Luksuzni stolni set 11 kom (smeđe drvo + koža) drveni s kožnim dodacima 100% ručne izrade. Ovaj jedinstveni visokokvalitetni stolni set učinit će vaš ured potpuno drugim mjestom. Maksimalni reprezentativni karakter zajamčen je uporabom najkvalitetnijih materijala - kože i drveta. Svi proizvodi u ovoj kategoriji izrađeni su od prvoklasne 100% sintetičke kože, svi ručno izrađeni i iskreno sašiveni i obrađeni u HAND MADE proizvodnji . Jedinstveni dizajn crvene kože izgleda maksimalno otmjeno i plemenito - luksuzni dodatak za ured ili radnu sobu. Kožni SET sastoji se od 11 komada uredskog materijala: radna podloga s prostorom za skrivanje dokumenata, držač olovke, držač papira za bilješke, stalak za kalendar, stalak za posjetnice i spajalice, kožni okvir za fotografije, jastučić za piće, dvostruka ladica za dokumente , pločica s imenom i set zlatnih olovaka - kemijska olovka i nalivpero.

Radna podloga dizajnirana je tako da uvijek ima pri ruci vaše važne dokumente, a ne na dohvat ruke znatiželjnih očiju oko vas. Zahvaljujući svom skrivenom mjestu, omogućuje vam da važne dokumente držite sigurno skrivenima. Ispod naslovnice nalazi se prostor u koji možete lako spremiti svoje važne dokumente. Luksuzno   kožna podloga za stol (prostirka) - jedinstveni uredski dodaci. Podmetači za pisanje ili podmetači od umjetne kože.

kožni i drveni uredski set

Postolje za stol izrađeno od smeđe kože i drveta sa zlatnom pločicom s imenom i zlatnim olovkama - olovka SET sastoji se od nalivpera i kemijske olovke. Ovaj set olovaka daje vam mogućnost upotrebe različitih olovaka u različite svrhe pisanja. Kemijsku olovku možete koristiti za obično pisanje, a nalivpero se koristi za potpisivanje ugovora i drugih važnih dokumenata. Cijeli set izgleda luksuzno i elegantno zahvaljujući upotrebi prvoklasnih materijala u proizvodnji. Ovaj ukras stola omogućit će vam pristup olovci ako je potrebno. Nema više traženja olovke na stolu ili u ladici.

elegantna naljepnica na radnom stolu

Luksuzna dvostruka ladica za dokumente i papir izrađena od kože i drveta. Ladica za papir ima dimenzije 10x23x32 cm. Karoserija je u potpunosti izrađena od kože, unutrašnjost je obložena antilopom, a bočni metalni dodaci u zlatnoj boji. Ovaj pribor za stol jedan je od naših najboljih pomagača tijekom rada u uredu. Kao rezultat svog rada svakodnevno primamo i stvaramo puno radova. Ali gdje ih staviti? Potrebno nam je mjesto gdje ih možemo smjestiti kako bismo ih kasnije mogli sortirati. Naša ladica za dokumente sigurno će vam pomoći! Ima 2 ladice za dokumente koji vam daju više prostora za pohranu dokumenata i papira. Pladanj je obogaćen zlatnim bočnim kliznim šarkama , tako da ga možete koristiti kao otvoren ili zatvoren.

drvena ladica za dokumente

ručno rađena koža

100% ručno izrađeno, drvo i 100% sintetička koža - ovo je idealan poklon za sve koji cijene kvalitetan proizvod

O koži: za proizvodnju naših proizvoda koristi se samo 100% sintetička koža prvoklasne (ekskluzivne) kvalitete. Proizvodnja takvih proizvoda isključivo je ručne izrade .

Podržavamo prodaju proizvoda (prilagođenih životinjama) koji nisu prouzročili okrutnost životinja. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za proizvodnju uredskih garnitura i pribora je 100% sintetička koža (ekskluzivna) i izgleda jednako luksuzno kao originalna životinjska koža, a nijedna životinja nije ozlijeđena.

ručno obrađeno drvo

Značajke:

plus Kvalitetan i elegantan proizvod - proizveden u Turskoj
plus Izrađena od sintetičke kože i drveta
plus 100% RUČNO
plus Luksuzan dizajn: smeđa koža i smeđe drvo
plus 11 komada uredskog pribora
plus 100% moguće reciklirati + ekološki prihvatljivo

Specifikacija:

Dimenzije: 58x39x1 cm
Materijal: koža, drvo, metal
Boja kože: smeđa
Boja drveta: smeđa
Boja metala pribora: zlatna

Sadržaj paketa:

1x radna pločica s prostorom za skrivanje dokumenata
1x držač olovke
1x držač papira za note
1x držač kalendara
1x stalak za posjetnice i spajalice
1x kožni okvir za fotografije
1x jastučić za piće
1x dvostruka ladica za dokumente
1x pločica s imenom (bez imena) i set zlatnih olovaka s bazom: kemijska olovka i nalivpero

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (2)

99%
98%
Kancelársky stol

Uredski stolni set - Luksuzni stolni set 11 kom (smeđe drvo + koža)

Sve je u redu
šteta što ne rade i graviranje

Volim red i organizaciju i ovaj set mi odgovara. Imam sve uredno pohranjeno i organizirano - stvarno lijepe kvalitete

Prevedeno sa: sk
100%
Robert

Uredski stolni set - Luksuzni stolni set 11 kom (smeđe drvo + koža)

Selili smo tvrtku u nove prostorije, a ja sam opremao ured. Mogu podnijeti otmjenu opremu i ovaj me set oduševio. Viša cijena mi uopće ne smeta, sve dok vidim da je originalan i ručni rad.
Prevedeno sa: sk