LED svjetiljka NLO 130W za rast biljaka u interijeru s spektrom u boji

Kod: 36-057
892,50 kn Cijena bez PDV: 743,78 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

LED svjetiljka NLO 130W za rast biljaka s punim spektrom boja idealna je lampica za uzgoj biljaka u zatvorenom prostoru, bilo u kući ili u staklenicima.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED svjetiljka NLO 130W za rast biljaka s punim spektrom boja idealna je lampica za uzgoj biljaka u zatvorenom prostoru, bilo u kući ili u staklenicima. Zahvaljujući uključenom sustavu vješanja, LED svjetiljka može se montirati izravno na biljke. Može se koristiti za uzgoj orhideja, ruža, paprika, rajčica, bosiljka, salata, začinsko bilje, kupus, špinat, zelje, brokula, cvijeće, krastavci i mnoga druga voća i povrća. Također je pogodan za uzgoj biljnih biljaka. Svjetiljka LED Grow također je dobar izbor čak i za kloniranje biljaka i sadnica te za sve faze rasta biljaka.

LED raste svjetlo NLO

Može se sigurno postaviti čak iu zatvorenim prostorima jer se ne zagrijavaju. LED svjetlo za biljke uključuje crveno i plavo svjetlo, kako bi se promovirala i održala maksimalni rast biljaka. Biljke trebaju crveni i plavi spektar svjetlosti za zdravo i brzo rast i za prirodni proces fotosinteze.

LED svjetiljka ima maksimalnu energetsku učinkovitost koja se koristi za stimulaciju rasta biljaka, je ekološki sigurna, živa bez žarulja jer je LED tehnologija. Svjetiljka je dizajnirana za uštedu okoliša i iznimno je energetski učinkovita u usporedbi s standardnim fluorescentnim sustavima osvjetljenja što se odražava u niskim troškovima rada.

Led Ufo svjetlo raste

Ima aluminijsko tijelo koje odvodi minimalnu generiranu toplinu iz LED diode. Aluminij također osigurava laganu težinu svjetiljke. Izvor svjetlosti sastoji se od LED diode SMD visoke snage . Radno okruženje za rad LED svjetla je od -20 ° do 55 ° C i vlažnost od 5% do 95%.

Led svjetlo raste

LED svjetiljka sadrži do 132 LED diode u četiri boje. Crveno svjetlo ima valnu duljinu od 640-670nm, plavo svjetlo ima valnu duljinu od 450-470nm, IR svjetlo ima 730nm i UV svjetlo ima 370nm. Crveni spektar se koristi za klorofil A i klorofil B. Uređaji obično trebaju sve crvene valne duljine za njihov zdrav rast i razvoj. Plavi spektar je maksimalna vrhunska točka za vegetativni rast i apsorpciju. UV svjetlo ima jedinstvenu sterilizacijsku funkciju i ubija fitopatogene bakterije. IR osigurava procvat i klijavost.

vodio svjetiljku na biljkama

Fotosinteza se najčešće događa iz crvene svjetlosti i sekundarno od plavog svjetla. Međutim, za mnoge biljke potrebno je i plavo svjetlo zbog regulacije rasta, cvjetanja i formiranja voća. Stoga raste LED svjetlo pogodno za uzgoj svih faza razvoja biljaka.

parametri:

Vrsta: NLO LED svjetiljka - puni spektar
Snaga: 130 W
Broj LED dioda: 132
LED Vrsta: SMD LED
LED boje: 91 crvena + 30 plava + 6 IR + 5 UV
Ulazni napon: AC85-275V
Dimenzije (mm): 186x65
Materijal: Aluminij
Težina: 0,9 kg
Trajanje života: više od 50.000 sati
Kut izbora: 120 °

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

99%