LED raste svjetla s trostrukom glavom za podršku za rast 27W (9x3W)

Kod: 36-064
667,50 kn Cijena bez PDV: 556,28 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

LED raste 27W (9x3W) s trostrukom glavom kako bi podržao rast biljaka u zatvorenom prostoru u bilo kojoj fazi - LED svjetlo punog spektra.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED raste 27W (9x3W) s trostrukom glavom kako bi podržao rast biljaka u zatvorenom prostoru u bilo kojoj fazi - LED svjetlo punog spektra. To je najnoviji trend u zatvorenom uzgoju biljaka , kao adekvatna zamjena za sunce. Napredni svjetlosni LED čipovi pružaju širok spektar od 400 nm do 800 nm, slično sunčevoj svjetlosti , ali većina su plava i crvena , što je najbolja kombinacija za podršku rasta . Sjajan način za uzgoj biljaka u zatvorenim prostorima, staklenicima ili podrumima . Može se koristiti za uzgoj orhideja, ruža, paprike, rajčice, bosiljka, zelene salate, ljekovitog bilja, kljova, kupusa, špinata, lisnatog povrća, brokule, cvijeća, krastavaca i mnogih drugih voća i povrća.

LED svjetiljka s tri glave nalazi se na postolju s držačem držača za jednostavnu ugradnju svjetiljke na kut stola, ograda i slično. Možete kontrolirati pojedinačne funkcije LED žarulje s daljinskim upravljačem, pomoću kojeg se LED svjetiljka može uključiti / isključiti, prebaciti LED kombinacije boja, odrediti postotak osvjetljenja u rasponu od 20% - 100% podešavanje timera (4/8/12 sati) da se lampica automatski isključi.

vodio raste svjetla

LED Grow lampa ima maksimalnu energetsku učinkovitost koja se koristi za stimulaciju rasta biljaka, ekološki je sigurna, bez žive u svjetiljkama jer je to LED tehnologija. Svjetiljka je dizajnirana za očuvanje okoliša i izuzetno je energetski učinkovita u usporedbi sa standardnim fluorescentnim sustavima rasvjete, što se odražava u niskim operativnim troškovima.

Ima aluminijsko tijelo koje odvodi minimalnu generiranu toplinu iz LED diode. Aluminij također osigurava laganu svjetiljku samo 500g. Izvor svjetlosti sastoji se od LED SMD dioda velike snage . Radna okolina za rad LED rasvjete je od -20 ° do 55 ° C i vlažnosti od 5% do 95%.

LED žarulja za biljke

I crvena i plava svjetla dio su elektromagnetskog spektra koji je vidljiv golim okom. Crveno svjetlo ima valnu duljinu 620-625 nm, a jantarno svjetlo ima valnu duljinu 460-465 nm. Crveni spektar koristi se za klorofil A i klorofil B. Općenito, biljke trebaju sve crvene valne duljine za zdrav rast i razvoj. Fotosinteza se najčešće javlja od crvenog svjetla i sekundarno od plavog svjetla. Međutim, za mnoge biljke potrebno je i plavo svjetlo zbog regulacije rasta, cvatnje i formiranja ploda. Stoga je Grow LED svjetlo pogodno za uzgoj svih faza razvoja biljke.

vodio lampu na biljke

Tehnički podaci:

Tip: LED svjetiljka punog spektra
LED valna duljina: crvena 620 nm ~ 625 nm, plava 460 nm ~ 465 nm
Tip LED: SMD
Ulazni napon: 5V
Snaga: 27W
Radna temperatura: -20C ° ~ 40C °
Dimenzije: 280mm x 380mm
Težina: 500 g

Sadržaj paketa:

1x LED svjetiljka s USB i daljinskim upravljačem
1x Manual

Rasprava o proizvodu (1)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Jo

LED raste svjetla s trostrukom glavom za podršku za rast 27W (9x3W

Jo Banana odgovoriti

Da li je samo ova svjetiljka dovoljna za kompletan rast biljke,od klijanja do berbe.? U mom slucaju bih zasadio 2 rajčice

Cool Mania

LED raste svjetla s trostrukom glavom za podršku za rast 27W (9x3W)

Mario Bruchanik odgovoriti

Bok
Da sigurno, ako trebate posaditi 2 rajčice, to je dovoljno snage da raste :)

Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (2)

100%
100%
Jo Banana

LED raste svjetla s trostrukom glavom za podršku za rast 27W (9x3W)

Odlična
100%
Zdravko

Dr

Odlično