LED žarulja za postrojenje 21W (7x3W)

Kod: 36-050
412,50 kn Cijena bez PDV: 343,73 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

LED žarulja za biljke 21W (7x3W) nevjerojatan je način za uzgoj biljaka u zatvorenom prostoru u hodniku, stakleniku ili podrumu. Pogodan je za sve faze rasta biljaka.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED žarulja za biljke 21W (7x3W) nevjerojatan je način za uzgoj biljaka u zatvorenom prostoru u hodniku, stakleniku ili podrumu. Može se koristiti za uzgoj orhideja, ruža, paprika, rajčica, bosiljak, salata, začinsko bilje, kupus, špinat, zelenilo, brokula, cvijeće, krastavci i mnoga druga voća i povrća. Također je pogodan za uzgoj biljnih biljaka. Svjetiljka LED Grow također je dobar izbor čak i za kloniranje biljaka i sadnica te za sve faze rasta biljaka.

LED svjetiljka biljka


Može se sigurno postaviti čak iu zatvorenim prostorima jer se ne pregrijavaju. LED svjetlo za biljke uključuje crveno i plavo svjetlo, kako bi se promovirala i održala maksimalni rast biljaka. Biljke trebaju crveni i plavi spektar svjetlosti za zdravo i brzo rast i za prirodni proces fotosinteze.

Svjetiljka LED Grow ima maksimalnu energetsku učinkovitost koja služi za stimulaciju rasta biljaka, ekološki je sigurna, bez žarulja u svjetiljkama jer je LED tehnologija. Širi žarulje - Hydroponic je dizajniran za uštedu okoliša i iznimno je energetski učinkovit u usporedbi s standardnim fluorescentnim rasvjetnim sustavima, što se odražava u niskim operativnim troškovima.

Postrojenja LED bulb

Ima aluminijsko tijelo koje odvodi minimalnu generiranu toplinu iz LED diode. Aluminij također osigurava laganu težinu svjetiljke. Izvor svjetlosti sastoji se od 3W LED SMD diode velike snage . Radno okruženje za rad LED svjetla je od -20 ° do 55 ° C i vlažnost od 5% do 95%.

LED raste svjetlo

Crvena i plava svjetlost dio su elektromagnetskog spektra koji je vidljiv golim okom. Crveno svjetlo ima valnu duljinu od 620-750nm i frekvenciju 400-484THz. Plavo svjetlo ima valnu duljinu od 450-495nm i frekvenciju 606-668THz. Crveni spektar koristi klorofil A i klorofil za B. Općenito, biljke trebaju sve crvene valne duljine za zdrav rast i razvoj.

LED svjetiljka biljka

Fotosinteza najčešće nastaje iz crvene svjetlosti i sekundarno od plavog svjetla. Međutim, za mnoge biljke potrebno je i plavo svjetlo zbog regulacije rasta, cvatnje i stvaranja ploda. Stoga raste LED svjetlo pogodno za uzgoj svih faza razvoja biljaka.

Tehnički podaci:

Vrsta: II 10
Snaga: 21W
Broj LED dioda: 7x3W
LED tip: SMD LED
Ulazni napon: AC85-265V
Dimenzije (mm): 93x86
Omjer crvene i plave boje 8: 1
Sjajni kut: 60 °
Vrsta navoja: E27

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene