Tekstilna maska za lice 100% pamuk - uzorak Cat

Kod: 75-007
U$9.90 U$4.40 Cijena bez PDV: U$3.67
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

Tekstilna maska za lice 100% pamuk - uzorak Cat. Stilska maska s uzorkom mačke nudi svestranu uporabu za one kojima je potrebna povećana zaštita.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Tekstilna maska za lice 100% pamuk - uzorak Cat. Stilska maska s uzorkom mačke nudi svestranu upotrebu onima koji trebaju pojačanu zaštitu za sebe, članove obitelji ili prijatelje. Štiti od prašine, pa je pogodan za aktivnosti na otvorenom, hvata sitne čestice u zraku i stoga je pogodna prevencija tijekom sezona gripe (kao zaštitna maska). Kako ćete ga koristiti, ovisi o vama. U našoj e-trgovini naći ćete šarene maske koje nisu samo učinkovite i zaštitne, već i izgledaju cool i stilski. Maska u boji s uzorkom izrađena je od 100% pamuka, što omogućava učinkovitije ulovljanje prljavštine i zagađivača od ostalih materijala koji se koriste u proizvodnji maski za lice. Tekstilne maske za lice koje se prodaju na mreži na zalihama - u našoj e-trgovini možete kupiti najbolju zaštitu dišnog sustava.

Trake za uho su mekane i elastične - maska je pogodna za sve vrste lica i za muškarce i za žene

Tekstilna maska za lice 100% pamuk mačka

Važno je da se zaštitimo i vodimo brigu o sigurnosti svoje okoline. Maska za lice najraširenije je i najučinkovitije sredstvo koje se koristi ne samo tijekom viralnih ili bakterijskih sezona (poput COVID 19 - Corona) , već i kada radite u prašnjavim uvjetima ili bavite se sportovima na otvorenom - gdje djeluje kao zaštitna maska za prašinu (vožnja biciklom, skateborading, skijanje). Budući da je izrađen od pamuka, kroz njega možete relativno lako disati i pruža određenu udobnost.

Pamučna maska za lice s uzorkom zaštitit će vas od:

pamučna maska za lice mačka

Tehnički podaci:

Veličina: 20x12,5 cm
Materijal: 100% pamuk

Sadržaj paketa:

1x uzorak zaštitne maske Kat

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (11)

98%
11×
100%
Nataša

Tekstilna maska za lice 100% pamuk - uzorak Cat

super su i zadovoljna