Caligrafic set olovki - Ekskluzivna olovka s perom + 3 vrha - Poklon set

Kod: 100-021
53,90 U$ Cijena bez PDV: 44,91 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Caligrafic set olovki - Ekskluzivna olovka s perom + 3 vrha - Poklon set. Ovaj luksuzni set je definitivno luksuzan i moderan poklon za vaše najdraže.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Caligrafic set olovki - Ekskluzivna olovka s perom + 3 vrha - Poklon set. Ovaj luksuzni set je definitivno luksuzan i moderan poklon za vaše najdraže. Ova posebna olovka nosi ljepotu prošlih vremena i omogućuje vam da oživite umjetnost kaligrafije s elegantnim stilom.

ekskluzivni darovni set pera s tintom


Izuzetan poklon za ljubitelje pisanja i vintage stila

Antikna kaligrafska olovka originalan je i moderan ukras koji će privući ne samo pisce, umjetnike i ljubitelje knjiga, već i ljude koji vole retro stvari. Njegovo postavljanje na radni stol je zaista izuzetno jer vizualno proširuje prostor i stvara ugodnu radnu atmosferu. Sa svojom elegancijom i poviješću, ova olovka može učiniti svaki ured ili radnu sobu ugodnim. Inspirirajte se njegovim kaligrafskim šarmom i uđite u svijet pisanja s jedinstvenim stilom.

Kaligrafska olovka Antikna kaligrafska olovka s perom

Umjetnički izraz s 3 različita vrha kaligrafske olovke

Kaligrafija je umjetnost nastala iz vještine i strasti za pisanjem. Antikna kaligrafska olovka daje kaligrafu neograničenu kreativnost i izražaj. S 3 različita vrha može se postići širok raspon učinaka i stilova pisanja. Fini vrhovi omogućuju precizno i detaljno pisanje, što je idealno za stvaranje tankih i delikatnih linija. Naprotiv, deblji vrhovi nude mogućnost stvaranja širih i izražajnijih slova, dajući vašim kaligrafskim radovima snagu i izražajnost.

Antikna pernata olovka, luksuzni set pero pera

Luksuzni poklon set

Ovaj luksuzni darovni set uključuje nalivpero s plavom tintom i mesinganu ručku na koju je pričvršćen originalni vrh. Zajedno čine stilski ukras svakog radnog stola. U setu je i staklena bočica s plavom tintom. Olovka također sadrži visokokvalitetni vrh, kojim je vrlo ugodno pisati. Ali u paketu ćete pronaći 3 druga pera koja imaju različite široke vrhove.

set pera za kaligrafiju quill perje fair

Specifikacija:

  • Materijal olovke: mesing
  • 15 ml plave tinte
  • Dužina olovke: 25 - 26 cm


Sadržaj paketa:

1x Antikna kaligrafska olovka s vrhom za umakanje
3x kaligrafska pera
1x plava tinta

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

98%
98%
Carovnepero

Kaligrafska olovka

Pogodan i za kaligrafiju
Uključuje osnovne pero i tintu

Osim što je vrlo lijepa olovka, pogodna je i za kaligrafiju - zahvaljujući različitim vrhovima, možete pisati različitim stilovima i debljinama. To je moj hobi i ova olovka mi je uspjela.

Prevedeno sa: sk