LED RGB boja Programabilna LED majica Gluwy preko pametnog telefona (iOS/Android) - višebojna

Kod: 01-118
104,50 U$ 93,50 U$ Cijena bez PDV: 77,91 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

LED RGB boja Programabilna LED majica Gluwy preko pametnog telefona (iOS/Android)-Višebojna s zaslonom + punjiva Li-on baterija.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED RGB boja Programabilna LED majica Gluwy putem pametnog telefona (mobilni telefon iOS/Android)-Višebojna s zaslonom + punjiva Li-on baterija 450 mAh. Ovo je majica s LED zaslonom marke GLUWY kojom se upravlja putem mobilne aplikacije koja podržava tekst, grafite, animaciju, glazbeni ritam ili vlastitu izradu crteža i prilagodbu svjetline. LED majica se može puniti jer sadrži ugrađenu Li-on bateriju od 450 mAh , koja traje do 6 sati rada. Majica ima zaslon koji je potpuno fleksibilan , pa čak i ako se savije, neće se slomiti.

LED zaslon puni se putem isporučenog USB kabela. Samo napunite zaslon, a zatim skenirajte QR kôd iz priručnika u svoj mobilni telefon i preuzmite aplikaciju (iOS/Android).

LED programabilna majica putem mobilnog telefona (bluetooth) - vlastite animacije, slike ili tekst

led majica programabilni pametni telefon mobitel

Pregledajte bilo koji tekst, sliku koju želite bilo gdje i bilo kada putem bluetooth aplikacije. Zaslon sadrži visokokvalitetne LED diode u boji osvjetljenja s visokim svjetline i sjaj. Možete napisati bilo koji tekst, prilagoditi njegov format i prikazati ga izravno na majici kao pokretni tekst . Neka aktivni glazbeni ekvilajzer bude prikazan na majici koja odgovara na okolnu glazbu. Mogućnost odabira programiranih animacija i njihovo prikazivanje izravno na majici. Velika upotreba majica za reklamu, zabavu!

Budite u središtu pozornosti svake diskoteke ili zabave - majica je prikladna i za poslovne zabave ili sponzorska događanja

LED programabilna majica sa LED ekranom u boji

Na svakoj zabavi ili proslavi svakako se istaknite svojim jedinstvenim stilom. Kontrola aplikacije je apsolutno intuitivna i to može učiniti svatko. U aplikaciji imate izbor od nekoliko kartica - tekst, uzorak, animacija grafita. Svaka od kartica nudi postavke za različite prikazane slike ili tekstove. Sve slike i tekstove možete prikazati i stvoriti na COLOR RGB zaslonu. Na kartici TEKST možete jednostavno stvoriti vlastiti izvorni tekst , dok za svako slovo možete odabrati jedinstvenu boju. Na kartici UZORAK možete odabrati različite zadane animacije ili statične slike . GRAFFITI nudi mogućnost stvaranja vlastite slike, a ANIMACIJA će vam pomoći u stvaranju vlastitih animacija . Majica također može reproducirati animaciju ekvilajzera koja reagira na glazbu na vašem mobilnom telefonu ili u vašoj blizini putem mikrofona vašeg pametnog telefona. Nema granica kreativnosti, a zahvaljujući kreativnoj inovativnoj majici možete pokazati svoju originalnost na zabavi ili će poslužiti kao promo majica na poslovnim ili sponzoriranim događajima.

U aplikaciji možete slobodno postaviti animacije ili slike, a može se nositi i s prikazom teksta

aplikacija za led majicumajica s aplikacijom animacijeaplikacija za majicu sa LED ekranomanimirana majica u boji

Za one kreativnije, aplikacija vam nudi mogućnost stvaranja vlastitih slika ili animacija

kreativna aplikacija za majiceled animacija majica aplikacija pametni telefon

GLUWY je novi lifestyle modni brend za sve mlade ljude koji imaju svoj poseban LED party stil.

ljepljiva vodeća moda

Tehnički podaci:

Napajanje: DC 5V
Ugrađena Li-on baterija od 450 mAh: do 6 sati rada
Boja majice: crna
Materijal majice: 100% poliester
Veličina LED panela: 170x70 mm

Pitanja

KAKO RADI?

Ovdje se koristi elektroluminiscentna tehnologija. LED ploča izrađena je od tankog i vrlo fleksibilnog materijala. To znači da ako nosite ovu majicu, imate potpuno isti osjećaj kao kada nosite klasičnu majicu od visokokvalitetnog poliestera ili pamuka. Mini upravljačka jedinica dostupna je pri dnu majice, s kojom možete jednostavno isključiti i uključiti tekstualnu LED ploču. Kada je uključen, bluetooth se automatski aktivira i LED ploča svijetli.

KAKO SE LED PANEL napaja i koliko dugo svijetli?

LED panel napaja se ugrađenom baterijom i traje po jednom punjenju oko 6 sati. Punjenje se vrši putem USB priključka nakon spajanja putem standardnog 5V adaptera ili USB kabela na računalo.

KAKO MOGU OČISTITI LED MAJICU?

LED tekstualna majica može se prati i u perilici rublja, no prije toga potrebno je odspojiti pojedine elektroničke komponente koje jednostavno izvadite iz majice i nakon pranja i sušenja ponovno umetnete.

JE LI LED TEKSTOVNA PLOČA NA MAJICI DOBRO VIDLJIVA I DAN?

Da! Tekstualna LED ploča na majici je elektroluminiscentni materijal koji koristi LED diode velike svjetline. To znači da je programirani tekst i dalje vidljiv na svjetlu, noću je dojam još učinkovitiji.

Sadržaj paketa:

1x LED majica
1x USB kabel
1x Korisnički priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

100%
100%
Milan

LED RGB boja Programabilna LED majica Gluwy preko pametnog telefona (iOS/Android) - višebojna

- Funkcionalnost,
- Učinak za druge, dobar za zabavu.
- Mogućnost prilagođenih slika/animacija. Mobilna aplikacija u tijeku.
Veličina majice malo manja. Ali dimenzije su navedene u tablici veličina, pa sam naručio veličinu prema tome (jednu veličinu veću nego što inače nosim) i bilo je OK.

Daroviti tinejdžer bio je vrlo zadovoljan. Definitivno ćemo kupiti ovaj poklon nekom drugom.

Prevedeno sa: cs