LED neonska zidna rasvjeta za reklame - BAR

Kod: 78-038
130,90 U$ 108,90 U$ Cijena bez PDV: 90,75 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

LED neonska zidna rasvjeta za reklame - BAR, idealna za vaš bar, noćni klub, restoran za privlačenje potencijalnih kupaca.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED neonska zidna rasvjeta za reklame - BAR, idealna za vaš bar, noćni klub, restoran za privlačenje potencijalnih kupaca. Svjetleći reklamni banner i LED dekorativna rasvjeta i informativni natpisi, koji će vašem prostoru dodati sjaj i zajamčeno da ga nitko neće previdjeti. Elegantan neonski ukras, koji ćete obično pronaći u barovima i noćnim klubovima, sada je dostupan i za vaš dom ili poslovni prostor. Klasični reklamni banneri ili posteri postaju prošlost, a budući da stvaraju vizualni nered, mnogi od nas ih više niti ne primjećuju. Svatko od nas voli se razlikovati po nečem drugom, kako za pojedinca, tako i za posao gdje je to zaista potrebno. Zahvaljujući LED svjetlećim natpisnim pločama, znakovima ili logotipima, uljepšat ćete prostor ili privući pozornost svih oko sebe . LED reklame koje će vam se svidjeti.

LED svjetleći NEON reklame - najbolja LED reklama za noćne klubove, barove itd.

LED svjetlosni ukrasni natpisi - koji se zahvaljujući rasvjeti ističu među uobičajenim reklamno-informativnim bannerima. Njihova velika prednost je mogućnost da ih više puta postavljaju gdje god želite. Savršeni su za urede (kako bi okruženje učinili ugodnijim), za vaše tvrtke (kao učinkovita reklama ili poster) ili za vaš dom (kao moderan dizajn). Oni će također služiti kao navigacijski LED osvijetljeni znakovi kako bi privukli kupca. LED svjetlosni ukrasni natpisi isporučuju se izravno na prozirnu plastičnu podlogu, tako da ih možete postaviti praktički bilo gdje.

Osvijetljeni banner - BAR

Neonski natpis svijetli bijelo. Napaja se preko USB konektora, bilo u adapter, USB ulaz na računalu ili power bank . Kabel za napajanje je dugačak 180 cm i na sebi ima praktičan prekidač. Dimenzije neonskog natpisa BAR su 40x30 cm.

reklamna natpisna traka - svjetleća neonska rasvjeta

Tehnički podaci:

Motiv: BAR
Boja svjetla: žuta
Dimenzije: 40x30 cm
Napajanje: USB 5V
Duljina kabela za napajanje: cca. 180 cm
Prekidač kabela: da

Sadržaj paketa:

1x Led svjetlo logo

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene