Prijenosni džemper akumulatora + vanjska baterija Hummer H1 15000mAh za motore do 7 L

Kod: 15-028
1,492.50 kn Cijena bez PDV: 1,243.75 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Prijenosni džemper akumulatora + vanjska baterija Hummer H1 15000mAh za motore do 7 L je inovativni uređaj u kompaktnom dizajnu koji može pokrenuti benzinski ili dizelsko vozilo ili puniti elektroničku opremu.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Prijenosni džemper akumulatora + vanjska baterija Hummer H1 15000mAh za motore do 7 L je inovativni uređaj u kompaktnom dizajnu koji može pokrenuti benzinski ili dizelsko vozilo ili puniti elektroničku opremu. To je praktična i moćna banka moći koja vam pomaže u bilo kakvoj izvanrednoj situaciji, bilo na cestama ili u kući. Zahvaljujući izvrsnoj izvedbi, zajedno s uključenim starter kabelima, može se pokrenuti automobil čak i s potpuno praznim baterijama , pa vam hladne zimske jutro više neće biti prijetnja za vas. Više nije složeno pokretanje automobila s dugim starter kabelima i susjedovim automobilom.

Hummer H1 auto starter + powerbank

Imati osigurač u obliku moćne banke koja pokreće vaše vozilo i nikada nećete kasniti na poslu zbog manje temperature ili zato što ste zaboravili isključiti svjetla automobila. Niska baterija više neće vas iznenaditi , s ovim Hummerovim skutom za starter. Start box će zaigrati bilo koji elektronički uređaj kao što je mobilni telefon, prijenosno računalo, tablet, fotoaparat, navigacija i još mnogo toga s napajanjem DC 5V. Uporabom adaptera s konektorom za upaljač za automobile 12V možete napajati sve 12V elektroničke uređaje kao što su ručni usisavač, kompresor, poliranje, itd. Istodobno, starter box možete napuniti ne samo kod kuće, već i na ceste s uključenim automobilskim punjačem.

hummer h1 starter baterija

Uređaj također uključuje snažnu LED svjetiljku s 3 načina - normalna baterija, SOS, stroboskop. Zahvaljujući svojoj maloj veličini i laganoj težini, to je doista praktičan prijenosni helper koji se lako može uklopiti u vaš džep, torbu ili u vaš automobil. Moćna i istodobno višenamjenska kutna kutija Hummer u atraktivnom dizajnu s visokokvalitetnom obradom dostupna je u našem e-trgovini u tri modela . Odaberite prema vašim potrebama i ne ostavljajte ništa slučajno.

Značajke:

plus Pokretanje benzinskog / dizelskog motora.
plus Strana banka za razne elektroničke uređaje
plus LED svjetiljka s 3 načina rada
plus Praktične dimenzije

Tehnički podaci:

Kapacitet baterije: 15.000 mAh / 55,5 Wh
Vrsta baterije: Li-Ion
Ciklus trajanja baterije: 1000+
Vrijeme čekanja baterije: do 9-12 mjeseci
Početna struja: 12V / 400A ~ 800A
USB izlaz: 5V / 2,1A; 5V / 1,1a
Izlaz: 12V / 10A
Ulaz: 14V / 1A
Radna temperatura: -20 ° C do 60 ° C
Dimenzije: (W) 8,4 cm (H) 18,3 cm (H) 3 cm
Težina: 590 g

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (2)

100%
100%
Demirel

Direkt.

Ažurnost