DOD RC500S - Wifi kamere s DUAL 1080P kamerama + GPS

Kod: 55-036
2.992,50 kn Cijena bez PDV: 2.493,75 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

DOD RC500S - Wifi kamere s DUAL 1080P kamerama + GPS. DOD borac - sljedeća gen kamera.

Zaštita kupaca

 • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
 • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
 • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

DOD RC500S - Wifi kamere s DUAL 1080P kamerama + GPS. Komplet kamere ima širokokutni objektiv sa prednjom kamerom do 145 ° i stražnjom kamerom od 140 °, omogućujući vam da pratite široki kut oko vašeg automobila. DUAL 1080P kamera ima dva FULL HD objektiva bez premca s frekvencijom snimanja od 30 fps. Snimanje DUAL kamera u razlučivosti 1080P i učinkovit polarizacijski filtar (eliminirajući refleksije svjetla) snimanje scene prije i iza vozila. Kompresija slike H.264, MOV datoteka, tok podataka cca. 15 Mbps za svaki kanal. Jedna minuta pri razlučivosti od 1080p 30fps videozapisa s jednog kanala iznosi cca. 110 MB.

Rc500s dual car camera

Komplet kamere ima širokokutni objektiv sa prednjom kamerom do 145 ° i stražnjom kamerom od 140 °, omogućujući vam da stvarno izgledate širokokutnim pogledom oko vašeg automobila, približavajući se parametrima oka za ribu. Uporaba stražnjeg fotoaparata je neobavezna, a prednja kamera se također može koristiti odvojeno . U pojmu čisto optičkih parametara, DOD RC500S je ekvivalent DOD LS500W (i obrnuto). Također postoji mogućnost okretanja slike od 180 stupnjeva za prednju i stražnju kameru (kamera se može montirati "dolje").

Prednji fotoaparat opremljen je novim SONY STARVIS (Starlight Visibility) IMX291 senzorom koji nudi revolucionarni noćni način čak iu potpunom mraku! Ugrađeni super kondenzator umjesto Li-Ion baterije - za još bolju otpornost i vijek trajanja fotoaparata.

Tehnološki, to je kamera za novu generaciju - s najnovijim tehnologijama (optika, mikročipova, funkcija) koje nudi tržište automobila.

DOD borac - novi koncept SMART kamere za automobil


DOD RC500S ima elegantan i diskretan, cilindričan oblik s istinskim malim dimenzijama koje omogućuju ugradnju prednje kamere blizu zrcala na vrhu vjetrobranskog stakla. Zahvaljujući ovom položaju, to neće poremetiti vaš pogled, a to je apsolutno nenametljivo kada se gleda izvana. Stražnji fotoaparat sa kompaktnom veličinom od samo 7,5 cm pričvršćen je s 3M držačem s ljepljivom vrpcom. Kabelska veza između kamera je duga oko 5,5 m. DOD RC500S može se priključiti na napajanje od 12 / 24V, tako da je moguće koristiti i za automobile i za druga vozila, kamione ili autobuse. Prednji fotoaparat također se lako može učvrstiti na vjetrobransko staklo automobila pomoću 3M držača ljepila koji se lako spaja na fotoaparat. DOD također dolazi s vrlo korisnim dodatkom - podesivim kružnim polarizirajućim filtrom koji učinkovito smanjuje reflektiranu svjetlost.

Podrška za do 128GB micro SD kartice (oko 18 sati snimanja s oba fotoaparata - 9h za jedan kanal)
Rc500s dvojna kamera s GPS-om

Snimanje se bilježi iz oba fotoaparata i kombinira se s visokom ISO osjetljivošću do 12800, što vam omogućuje praćenje okoline automobila čak iu lošim uvjetima osvjetljenja. Ova značajka predstavlja značajan sigurnosni bonus prilikom praćenja vašeg automobila tijekom odsutnosti. Ovo čini novim DOD RC500S novim liderom na tržištu sigurnosti, ne samo kod snimanja videozapisa, već i nadgledanja automobila tijekom odsutnosti .

Velika prednost je poboljšana nova generacija sustava za parkiranje koji će započeti snimanje 15 sekundi prije nego što otkrije kretanje. To će osigurati da imate zapis onoga što se dogodilo od početka do kraja s obje kamere ispred i iza vozila. Kada nastavite vožnju, fotoaparat se vrati na snimanje u načinu rada petlje.

Lider na tržištu sigurnosti i nadzora automobila

Parking mod dod kamery

Kamkorder podržava mikro SD kartice do 128 GB (standardne kamere do 32 GB). U slučaju nesreće, teškog kočenja ili naginjanja automobila, komplet kamere ima funkciju senzora G, koja štiti datoteke od utjecaja. Također, u hitnim slučajevima, korisnici mogu ručno zaštititi postojeću datoteku dugo pritiskom na gumb "SOS". FULL HD kamere za automobil opremljene naprednom WDR 2.0 tehnologijom i WiFi povezivanjem su vaš pouzdan partner na cestama.

Dvostruki komplet RC500S auto kamere s FULL HD i WIFI podrškom

Pametan DOD (Android / iOS) Zahtjev za smartphone ili tableta, gdje nakon uparivanja putem Wi-Fi veze možete igrati svoje video vožnje, pratiti svoj trenutni položaj preko Google Maps, ili promijeniti postavke fotoaparata.
Wifi podrška za dod rc500s
Značajke proizvoda:
 • 1080p HD video zapis
 • Široki kut gledanja - 145 ° prednja kamera, 140 ° stražnja kamera
 • Zaštita G-senzora datoteka
 • SOS funkcija - Zaključavanje funkcije
 • Nadzor nad parkiranjem
 • Napredna tehnologija WDR 2.0
 • WiFi vezu
 • Učinkovit prilagodljiv kružni polarizirajući filtar
Dual FULL HD 1080p video snimak
Prednji i stražnji prikaz vašeg vozila zabilježeni su u kvaliteti od 1080p u visokoj HD razlučivosti. Štoviše, slika je zarobljena na iznimno širokom kutu gledanja prednjeg fotoaparata od 145 ° i 140 ° stražnje kamere za potpunu zaštitu.

Rc500 je puna HD rezolucija

Prošireni ISO raspon do 12800
DOD RC500S ima novi CMOS senzor tvrtke Sony STARVIS s poboljšanom osjetljivošću, ne samo u normalnoj rasvjeti, već iu lošim uvjetima osvjetljenja. Poboljšani raspon povećava svjetlinu objekata koji se brzo kreću noću. Fotoaparat sada može snimiti još više detalja u uvjetima ultra slabog osvjetljenja.

Rc500s iso 12800

Napredna tehnologija WDR 2.0
Zapanjujući video u bilo kojoj svjetloj i uravnoteženoj ekspoziciji u svakom stanju. Fotoaparate brže i smanjuje izloženost svjetlu kako bi se postigla najljepša slika.

Rc500s wdr tehnologija

Veliki otvor f / 1,6, visoke performanse pri slabom osvjetljenju
Veliki otvor reflektira količinu svjetla koja pada na senzor tijekom snimanja. Što je veći otvor (tsmaller broj f), više svjetlosti će biti uhvaćeno u senzoru fotoaparata. S najšumom praksom, što je 66% veće od konkurencije na tržištu, DOD fotoaparati proizvode najoštriju sliku.

Rc500s prednji i stražnji f / 1.6

6G oštro staklene leće
Četiri elementa oštra leća, izrađena od šest slojeva stakla, pruža zapanjujuću, čistu i nepravilnu sliku

Rc500s 6g stakla sosovka

Široki kut gledanja 145 °
Snimanje fotografija na širokom kutu gledanja od 145 ° za optimalnu pokrivenost i jasnoću. Prednji fotoaparat opremljen je iznimno širokokutnim objektivom koji povećava raspon snimanja, jer panoramski prikaz prednje strane vozila bilježi sve strane bez izobličenja (tako da nema iskrivljene slike).

Rc500s širokokutni pogled

Podesivi kružni polarizirajući filtar - učinkovito smanjuje reflektiranu svjetlost
Podesivi filtar eliminira blještavilo vjetrobranskog stakla i istodobno povećava zasićenost. Smanjuje neželjene refleksije i pretjeranu ekspoziciju ili polarizacijske učinke kako bi se osiguralo najkvalitetnije slike i štite vaše leće.

Rc500s kružni polarizirajući filtar

WiFi veza - daljinsko gledanje pomoću besplatne aplikacije
Ne morate više čekati ako želite reproducirati uzbudljive trenutke. Dovoljno je prenijeti ili vizualizirati datoteke s umetnute memorijske kartice u fotoaparatu izravno na vaš smartphone / tablet putem usluge DOD APP.

Rc500s wifi priključak

Nadzor nad parkiranjem
Bit ćete zadovoljni ovim nadzorom parkiranja čak i kad parkirate i napustite automobil. Poboljšani način parkiranja koji automatski počinje 10 minuta nakon napuštanja vozila. Kad nastavite vožnju, fotoaparat se vraća na način rada snimanja u petlji. S SONY STARVIS senzorom također možete uživati ​​u revolucionarnoj večernjoj viziji za prednju kameru, pa čak iu potpunom mraku.

Rc500s nadzor nad parkiranjem

U slučaju otkrivanja pokreta prednje ili stražnje kamere ili pri padu, započinje snimanje videozapisa i zaključava datoteku. Kamkorder počinje snimati 15 sekundi prije otkrivanja kretanja ili utjecaja, što osigurava da ćete imati zapis onoga što se dogodilo od početka do kraja. Uvjet je da fotoaparat mora biti napajan preko akumulatora pomoću kabela za trajno postavljanje u vozilu DOD DP4.

Možete pratiti kako poboljšani način parkiranja funkcionira upravo ovdje u ovom videozapisu:

GPS procesor s brzinom od 10 Hz
Integrirana s najbržim GPS brzinom od 10 Hz, preciznije podatke o mjestu i brzini vozila. Omogućuje snimanje rute na karti tijekom gledanja videozapisa u DOD playeru.

Rc500s gps procesor

DOD GPS Player V2.0
Nova verzija DOD GPS Player 2.0 s poboljšanim korisničkim sučeljem je čak i uz bolju jasnoću. Prikazuje FULL HD video snimke s realnim podacima kao što su brzina vozila, GPS koordinate, preopterećenje. Internetska veza prikazuje trenutni položaj vozila na Google kartama.

Rc500s dod phoravac

Otkrivanje brzinskog radara
Sustav vas podsjeća da ste blizu lokacije s ograničenjem brzine i gdje se radar može postaviti, tako da možete usporiti. Izbjegavajte zamke i uvijek imate kontrolu nad vozilom.
* Trenutno sustav podržava sljedeće zemlje: SAD, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.


Sinkronizacija vremena i datuma
Automatsko kalibriranje vremena, neovisno o ručnom podešavanju vremena. S ugrađenim 10x brzinskim GPS procesorom, može točno kalibrirati lokalno vrijeme i automatski ga pohraniti u memoriju fotoaparata.


Zaštita G-senzora od udara
U nesreći, u slučaju naglog kočenja ili naginjanja automobila, automatski će zaštititi sve pohranjene i trenutne zapise. Uz ovu značajku, datoteke neće biti izbrisane niti prepisane, čak i kad se snimaju u vremenskoj petlji.

Ručno zaključavanje datoteka - SOS zaštita
U slučaju nužde, korisnicima omogućuje zaštitu već postojećih datoteka dugim pritiskom na gumb "SOS", koji čuva datoteku iz petlje za snimanje i štiti od toga da se nadoknadi drugim datotekama.

Automatsko snimanje i isključivanje
Nakon pokretanja vozila fotoaparat će automatski započeti snimanje. Kad isključite motor, fotoaparat se automatski isključuje bez pritiskanja bilo kojeg gumba.

Loop snimanje - ciklička snimka
Kada je prostor za pohranu na umetnutoj microSD kartici pun, može automatski prebrisati stare datoteke s novima, pa se datoteke stalno ponovno brišu.

Podržava 128 GB Micro SD kartice
4x veća kompatibilnost memorije u odnosu na starije modele fotoaparata, podržava do 128 GB mikro SD s više od 18 sati snimanja.

Specifikacije proizvoda:

Razlučivost videozapisa: prednja kamera: 1920x1080 @ 30fps, stražnji 1920x1080 @ 30 fps
Senzor: SONY STARVIS CMOS senzor
Širokokutna prednja leća: 145 °
Širokokutni stražnji objektiv: 140 °
Prednji otvor: f / 1,6
Stražnji otvor: f / 1.6
ISO osjetljivost: do ISO 12800
Format videozapisa: MOV
Mediji za snimanje: Micro SDHC / SDXC klasa 10 (do 128 GB)
Audio: mikrofon i mono zvučnik (uključeno)
Baterija: super kondenzator
Ulazna snaga: 5V 1,5A
Dimenzije prednjeg fotoaparata: 122 (D) * 35,8 (W) * 60,6 (V) mm
Dimenzije stražnjih fotoaparata: 75,2 (D) * 26 (W) * 38,8 (V) mm
Prednja masa kamere: 120g
Težina stražnjeg fotoaparata: 41 g
Radna temperatura -20 ° C ~ 65 ° C, (-4 ° F ~ 149 ° F)

Isporučeni pribor:

1x Profi auto kamera DOD RC500S s ljepljivim držačem
Stražnja kamera s držačem za ljepljenje
1x CPL filtar
1x punjač za automobil 12-24V (4M produžni kabel)
1x spojni kabel na stražnju kameru (5M)
1x set ljepila za držač fotoaparata
1x Ručno

Rc500s pribor

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (3)

99%