5 "LCD monitor s mogućnošću spajanja 3 reverznog fotoaparata

Kod: 15-029
787.50 kn Cijena bez PDV: 656.25 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

5 "LCD monitor s mogućnošću spajanja 3 reverznog fotoaparata je pravi izbor ako se morate usmjeriti u različitim operacijama s manjim i većim vozilima.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

5-inčni LCD monitor s mogućnošću spajanja 3 reverznog fotoaparata pravi je izbor ako se morate usmjeriti u različitim operacijama s manjim i većim vozilima Pomoću gumba na monitoru možete prebaciti sliku između fotoaparata Nakon povezivanja fotoaparata za praćenje možete postaviti zrcalnu sliku svake kamere po potrebi, pa tako realno prikazuje desnu i lijevu stranu za vrijeme unazad.Ovaj sustav ćete točno znati što se nalazi iza vozila ili oko njega , pogodno je za kombi, minibus, karavan , autobusom, kamionom, poluprikolicama, poljoprivrednim strojevima i ostalim vozilima. Monitori su opremljeni s podesivim nosačem koji će biti pričvršćen na traženo mjesto, uključujući sunčalište koje osigurava jasnu sliku i bez zasljepljivanja, a gumbi s pozadinskim osvjetljenjem olakšavaju kontrolu u mraku.

5 LCD monitora s 3 kamere spojene


Na monitor se mogu spojiti tri kamere , koje po potrebi možete birati iz našeg izbornika i povezati ih s monitorom preko 4-polnih kabela od 10,15 ili 20 metara. 4-pinski priključak koji spaja fotoaparat s kabelom je vodootporan, a fotoaparat je otporan na prašinu i otporan na oštećenja. Instalacija je jednostavna. Kabeli za napajanje nalaze se izravno na monitoru, a pojedinačne kamere se pokreću preko 4-pinskog kabela izravno s monitora pa nije potrebno povezati svaku kameru s izvorom. Monitor također uključuje 3 preklopna kabela za spajanje jedne kamere na svjetla za vožnju unatrag. Kada se pređete, odabrana kamera automatski će se prikazati na monitoru. U paketu monitora također se nalazi utikač / cinch priključak, pomoću kojeg možete povezati i druge uređaje poput DVD-a. Monitor također uključuje 2 zvučnika.

4 LCD kamere 7 + IR fotoaparat


U slučaju potrebe montažu monitora na drugačiji način nego kod držača (što je uključeno u paket), u našoj ponudi možete pronaći još tri vrste štandova koji vam omogućuju da priložite monitor, na primjer, na vjetrobran ili gdje je potreban. U slučaju da fotoaparat trebate staviti na prikolicu koja se može ukloniti iz automobila ili kamiona, možete kupiti u našem e-trgovini spojni kabel preklopne kamere za prikolice i poluprikolice. To osigurava jednostavno odspajanje sustava unatrag i ponovnog spajanja.

PLUS 5 "LCD monitor
plus Mogućnost povezivanja 3 stražnje kamere
plus Zrcalna slika
plus Mogućnost povezivanja drugog uređaja putem cinch konektora
plus OSD izbornik s daljinskim upravljačem
plus Razlučivost zaslona 800x480px

Tehničke značajke monitora:

5 "TFT LCD monitor
Sustav: PAL / NTSC
Omjer slike: 16 9
Razlučivost monitora: 800 x 480
Ulazi: 3x
Kontrast: 300: 1
Podesiva svjetlina, kontrast, boja
Napajanje: DC 12V-24V
Potrošnja energije: 5W
Radna temperatura: -10 ° C do 60 ° C
Temperatura skladištenja: -20ºC do 70ºC
Dimenzije: 141 x103 x 25 mm

Sadržaj pakiranja:

1x 5 "LCD monitor
1x Daljinski upravljač
1x Senzor za sunce
1x Montažni nosač monitora
1x Power kabel
1x Redukcijska utičnica / cinch
1x Ručno

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene