Reverse DVR monitor 7 "LCD + snimanje sa 4 kamere do 128GB SDXC kartice

Kod: 15-037
1,117.50 kn Cijena bez PDV: 931.25 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Reverzni DVR monitor 7 "LCD + snimanje sa 4 kamere na memorijsku karticu kapaciteta do 128 GB SDXC iz marke PROFIO ELECTRONICS.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Reverzni DVR monitor 7 "LCD + snimanje sa 4 kamere na memorijsku karticu kapaciteta do 128GB SDXC iz branda PROFIO ELECTRONICS. Parkirni monitor pripada već drugoj generaciji DVR dizajniranog za snimanje pri parkiranju ili premještanju velikih automobila, kombija, minibusa , autobus, kamion, poljoprivredni i građevinski strojevi.To je idealno rješenje gdje god je potrebno imati pregled onoga što se događa oko vas, ali i imati adekvatan zapis o tim aktivnostima. Ima širok raspon primjena na različitim poljima, a slika sa svakog fotoaparata snima se u razlučivosti od 640x480 pri brzini od 30 slika u sekundi na SDXC kartici do maksimalne 128 GB. Možete snimiti više od 200 sati (8 dana) po jednu kameru ili 50 sati na sve 4 kamere na kartici od 128 GB.

DVR LCD monitor obavlja funkciju crne kutije, što je idealno za praćenje rada poljoprivrednih i građevinskih strojeva. DVR Monitor se također može koristiti u prijevozu autobusom, gdje možete vidjeti ne samo kretanje autobusa, već i rekord iznutra, na primjer za praćenje putnika ili otvaranje vrata kada se ukrcate na autobus ili izvan njega. Monitor je opremljen prilagodljivim nosačem koji se može pričvrstiti na potreban prostor. Također uključuje štitnik od sunca koji jamči jasnu sliku i odsjaj.

Mogućnost prikaza na monitoru svih 4 kamera istovremeno u različitim kombinacijama

DVR monitor unazad 128GB

Na monitor se mogu spojiti do 4 kamere , koje možete odabrati iz našeg izbornika po potrebi, te ih spojiti na monitor putem 4-pinskih kabela od 10, 15 ili 20 metara. 4-pinski konektor koji spaja fotoaparat s kabelom je vodootporan, kao i fotoaparat otporan na prašinu i otporan na oštećenja. Instalacija je jednostavna. Kabeli za napajanje nalaze se izravno na monitoru, a pojedinačne kamere se napajaju putem 4-pinskog kabela izravno s monitora, tako da nije potrebno priključiti svaku kameru na napajanje. Monitor također ima 4 spojna kabela za povezivanje jedne kamere na svjetla za vožnju unatrag. Kada se krećete unatrag, odabrana kamera će se automatski prikazati na monitoru.

monitor za promjenu smjera unazad za 4 kamere i 128 GB DVR

U slučaju da trebate montirati monitor na drugačiji način nego s nosačem (ono što je uključeno u paket), u našoj ponudi možete pronaći još tri vrste postolja koje vam omogućuju da pričvrstite monitor na primjer na vjetrobransko staklo ili gdje je potreban. U slučaju da trebate staviti kameru na prikolicu koja je u stanju ukloniti iz automobila ili kamiona, u našem e-shopu možete kupiti spojni kabel kamere za vožnju unatrag za prikolice i poluprikolice. Time se osigurava lako odvajanje sustava za reversiranje i ponovno spajanje.

7-inčni DVR za 4 kamere i 128GB SDXC karticu

PLUS Snimanje DVR funkcija s fotoaparata
plus Snimanje SDXC kartice do 128 GB
plus Može se spojiti do 4 kamere za vožnju unatrag
plus Mogućnost prikaza na monitoru svih 4 kamera istovremeno u različitim kombinacijama
plus Snimanje u razlučivosti 640x480 pri 60 fps
plus Razlučivost zaslona 1024x600px

Pratite tehničke specifikacije:

7-inčni 16: 9 digitalni TFT LCD
Sustav: PAL / NTSC
Omjer slike: 16: 9
Razlučivost monitora: 800x480
Ulazi: 4x ulaz za promjenu kamere
DVR video snimanje: snimanje s 4 kanala
Format videozapisa: AVI
Razlučivost videozapisa: 640x480
Omjer okvira: 30 fps
Podrška za MicroSD kartice: do max. 128GB
Podesivo: svjetlina, kontrast, boja
Napajanje: DC 12V-24V
Potrošnja energije: 5W
Radna temperatura: -10ºC do 60ºC
Temperatura skladištenja: -20 ° C do 70 ° C
Dimenzije: 187x135x70 mm

Sadržaj paketa:

1x 7 "LCD monitor
1x daljinski upravljač
1x štitnik od sunca
1x nosač monitora
1x kabel za napajanje
1x Manual

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene