Aroma svjetiljka - NOX s Bluetooth i difuzorjem

Kod: 72-005
1.042,50 kn Cijena bez PDV: 868,73 kn
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

Aroma svjetiljka - NOX s Bluetooth i difuzorom dovest će vaše trenutke opuštanja do savršenstva, a njegove prirodne arome prilagodit će vaš um.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Aroma svjetiljka - NOX s Bluetooth i difuzorom dovest će vaše trenutke opuštanja do savršenstva, a njegove prirodne arome prilagodit će vaš um i tijelo pravom opuštajućem valu. Ugodno crveno svjetlo stvara valnu duljinu i oponaša zalazeće sunce, što prirodno potiče proizvodnju melatonina (hormona spavanja), a zajedno s umirujućim tonovima patentirane glazbe za opuštanje, prilagođava vaš bioritam dubokom snu.

Električna žarulja difuzor mirisa NOX za vaš miran san

Aroma lampa wifi


Aroma lampica - uloga ovog pomoćnika za spavanje ne završava se samo s vašim spavanjem. Nakon uparivanja s aplikacijom, noćna svjetiljka također može kontrolirati sam proces spavanja . Bilježi njegovu kvalitetu i ciklus, kao i vaše tjelesne pokrete - ona sveobuhvatno ocjenjuje cijeli postupak i nudi vam savjete i savjete za poboljšanje kvalitete spavanja. Prepoznajte razliku, probudite se iz snažnog, dubokog sna ili iz slabog, povremenog sna. Nakon što zaspi, lampica se sama isključuje . Aromatična, umirujuća svjetiljka Nox Aroma bit će vam pratilac čak i kad se probudite, i opet će vas privući u svakodnevni život umirujućim svjetlom i ugodnim glazbenim tonovima. Osvježavajući mirisi mogu učiniti bilo kakvo opuštanje tijekom dana ugodnijim, bilo da čitate knjigu ili vježbate jogu. Zvučnik žarulje za opuštanje možete koristiti za slušanje pjesama s patentiranjem ili jednostavno reproduciranje vlastite glazbe putem Bluetooth-a.

noćne stolne svjetiljke

Aplikacija za kontrolu pametnih svjetiljki Nox Aroma koju lako možete pronaći u Istoreu ili Googleplayu i podržava IOS 7+ ili Android 4.3+. Aromatične vrećice traju i do 30 dana. Nema potrebe dodavati vodu u vrećice kako biste izbjegli neugodne probleme s vlagom ili plijesnima. Pomoćnik za opuštanje i spavanje Nox Aroma ne smije nedostajati ni u jednom domaćinstvu, ne ustručavajte se naručiti ga i za vas.

nox aroma svjetiljka

Tehnički parametri:


Model: Sleepace Nox Aroma SA1001-2
Veličina: 12,2x12,2x11,7 cm
Boja: bijelo-siva
Težina: 320g
Povezivanje: Bluetooth 4.0 (domet oko 10 m)
Adapter: 110 ~ 240v 50 / 60HZ 0.6A
Snaga: 5V 1A
Napon: 5W
Sustav: Android 4.3+ ili noviji, iOS 8+

Sadržaj paketa:

1x Nox Aroma svjetiljka
1x punjač
1x Aromatična kapsula
1x Priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene