Cat Ball - Cheerble + Smart Automatic (3 razine aktivnosti)

Kod: 11-415
712,50 kn Cijena bez PDV: 593,78 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Cat Ball - Cheerble + Smart Automatic (3 razine aktivnosti) - lopta koja se automatski kotrlja kao idealna igra za mačke.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Cat Ball - Cheerble + Smart Automatic (3 razine aktivnosti) - lopta koja se automatski kotrlja kao idealna igra za mačke. Nestašna inteligentna lopta s tri razine aktivnosti osigurava da vaš ljubimac nikada neće biti tužan i sam . Svi znamo svoje ljubimce kad smo s njima, to je najbolje vrijeme za njih . Nažalost, većina nas mora ići na posao, školu ili imati neke druge obaveze, a dok smo odsutni, našem dlakavom članu obitelji postaje dosadno. Takva dosada može rezultirati mnogim neugodnostima – poderanim cipelama, oštećenim namještajem ili sofom, a u najgorem slučaju rezultat je životinjska depresija.

Lopta za kotrljanje za mačke - (podloga je od umjetne vune, otporna na ogrebotine) s baterijom

lopta za mačku wicked cheerble

Zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji, igračka za životinju više nije samo kost, lopta ili teniska loptica. Nova pametna lopta upravo je takva igračka koja će vašeg ljubimca zabavljati satima, čak i kada niste tamo . Razigrana loptica u sebi ima poseban motor koji daje mogućnost slobodnog kretanja i tako se pretvara u veselog partnera Vašem ljubimcu.

automatska igračka za mačku - vesela lopta

Ako će vaš ljubimac gurnuti ili dodirnuti loptu, mala će loptica trčati po cijelom području i luda jurnjava može početi. Ako lopta naiđe na prepreku, ona mijenja svoj smjer, pa stoga neće nigdje zaglaviti niti se prestati kretati. Pametna lopta može se postaviti na tri razine aktivnosti . ZELENA - lopta se samo lagano kotrlja po podu i potiče vašeg ljubimca na akciju. PLAVA razina - povećava aktivnost lopte na normalnu razinu, inteligentna igračka je malo aktivnija i potiče vašeg dlakavog prijatelja na veću aktivnost. LJUBIČASTA znači totalno ludilo - prebacite loptu u ovaj položaj i ona će početi skakati (ovisno o proizvodu) i brzo trčati, a vaš ljubimac će se stvarno oznojiti. Razine se mogu kontrolirati pritiskom na tipku na lopti.

lopta za mačka vesela

Kada se vaš četveronožni ljubimac umori, lopta će prijeći u stanje mirovanja i ostati neaktivna dok je ponovno ne dodirne. Priuštite svojoj mački dugotrajnu aktivnu zabavu za koju ćete biti nagrađeni mirnim snom i osmijehom na tom slatkom licu.

Značajke

plus interaktivna igračka za kućne ljubimce
plus prilagodljiva razina aktivnosti
plus otporan na ogrebotine
plus visok otpor lopte

Tehničke specifikacije:

Model: Cheerble Ball M1
Težina: 60 g (uključujući motor)
Dimenzije: 42mm - promjer lopte
Baterija: Li-Polymer 3,7V 100mAh
Radna temperatura: 0 do 40°C
Boja: crvena
Materijal površine lopte: umjetna vuna

Sadržaj paketa:

1x Cheerble lopta
1x USB kabel za punjenje
1x Privjesak - zvono
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene