Digitalni digitalni mjerač udaljenosti s Bluetoothom i IP65

Kod: 11-322
1.117,50 kn Cijena bez PDV: 931,28 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Laserski digitalni mjerač udaljenosti s Bluetoothom i IP65 je prijenosni mjerač ruke s integriranim mjernim kotačem i velikim digitalnim LED zaslonom.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Laserski digitalni mjerač udaljenosti s Bluetoothom i IP65 je prijenosni mjerač ruke s integriranim mjernim kotačem i velikim digitalnim LED zaslonom. Zahvaljujući robusnom kućištu i kompaktnom dizajnu , mjerni uređaj pruža savršenu otpornost na vodonepropusnost ili padove i potencijalnu dezintegraciju. Mjerač ima veliki 2,4-inčni LCD zaslon u boji s izvrsnom čitljivošću izmjerenih podataka i automatskom rotacijom u skladu s položajem uređaja. Inovativni uređaj nudi kombinaciju laserske mjerne tehnologije i kotača za mjerenje udaljenosti, za mjerenje bez problema ravna površina prema zakrivljenoj površini i nudi do 11 funkcija koje zadovoljavaju različite potrebe mjerenja.Laser se koristi za precizno mjerenje udaljenosti ili brojanje područja brzo i povoljno.Mjerenje udaljenosti doseže i do 60 metara i prebacivanje između mjerenja jedinice - noge, inča, metri tijekom mjerenja.

digitalni laserski mjerač

Lasersko mjerilo ima Bluetooth vezu , tako da možete poslati mjerenja putem aplikacije " Mileseey Pro" na svoj telefon i zatim zabilježiti izmjerene podatke. Uređaj se napaja punjivim baterijama (3x AAA) , koje se prikladno pune mikro USB priključkom iza gumenog poklopca , koji je otporan na prašinu i IP65 vodootporan, što produljuje životni vijek uređaja . Digitalni laserski mjerač praktičan je dodatak svakom domu, radionici za mjerenje različitih udaljenosti, ali i pronalazi svoju uporabu u konstrukciji, inspekciji, vizualizaciji projekta i slično.

Mjerni kotač

S ovim kotačićem možete izmjeriti udaljenost pomicanjem kotača na površini od početne točke do kraja, bez obzira je li površina zakrivljena, okrugla ili neravna.

laserski mjerač s mjernim kotačem

laserski mjerač

Linijski laser

Ugrađena crvena laserska linija projicira se na površinu kako bi vam pomogla identificirati kut realnog vremena za daljnje postavljanje i označavanje.

Od točke do točke

Lasersko mjerilo može mjeriti neizravnu udaljenost između odabranih točaka. To može snimiti točnije mjerenja s jedne lokacije, kao što je na ulici možete lako dobiti duljinu, širinu ili visinu zgrade ili prozora, dok ćete stajati na jednom mjestu.

brojila digitalnih lasera

laserski mjerač s bluetoothom

Bluetooth povezivost - mobilna aplikacija

Pomoću fotoaparata na mobilnom telefonu " Mileseey Pro " fotografirajte mjerenje i primajte mjerne podatke putem Bluetootha s laserskog mjerača kako biste označili mjerenja u aplikaciji. Možete dodati različite bilješke mjerenjima i podijeliti ih s prijateljima putem e-pošte, WhatsApp, Skype i drugih.

Glasovni podaci

Mjerni podaci mogu se pročitati ljudskim glasom kako bi se čuli rezultati mjerenja kada trenutno ne možete vidjeti prikaz laserskog mjernog uređaja.

prijenosni laserski mjerač

Značajke:

plus Laserski metar 60m
plus Visoka točnost mjerenja + -2mm
plus Punjive baterije
plus Mjerni kotač
plus Odgovara standardu IP65
plus Bluetooth mobilna veza putem aplikacije
plus Kvalitetan i izdržljiv dizajn
plus 2,4 "LED zaslon u boji

Tehnički podaci:

Model: R2B
Laser: Razred 2
Lasersko mjerenje udaljenosti: 60 metara
Točnost mjerenja: + -2 mm
Radna temperatura: 0 ° C - 40 ° C
Baterije: 3x AAA punjiva
Digitalni 2,4-inčni LCD zaslon: zaslon u boji
Dimenzije: 25 mm (visina) x 55 mm (širina) x 135 mm (dužina)
Težina: 330 g

Paket uključuje:

1x laserski metar
1x Micro USB kabel
3x AAA baterija
1x prijenosno kućište
1x remen
1x korisnički priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene