KeySmart Pro - organizator tipki s GPS lokatorom i LED svjetlom

Kod: 11-329
592,50 kn Cijena bez PDV: 493,73 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

KeySmart Pro - organizator ključeva s GPS lokatorom i LED svjetlom uz koji nikada ne izgubite svoje ključeve, a istovremeno će oni biti kompaktni, prikladni za nošenje i organiziranje.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

KeySmart Pro - organizator ključeva s GPS lokatorom i LED svjetlom uz koji nikada ne izgubite svoje ključeve, a istovremeno će oni biti kompaktni, prikladni za nošenje i organiziranje. Smetaju li vam tipke? Nikada ne možete prvi put pronaći pravi ključ? Zauvijek je gotovo! Organizirajte svoju gomilu hrpa tipki na jednostavan način u elegantan i tanak organizator za brzu i praktičnu upotrebu .

Ovo je vrhunska kvaliteta obrade organizatora tipki, s mogućnošću pohrane do 14 tipki . Najveća prednost KeySmart Pro je funkcija lociranja za lociranje izgubljenih ključeva putem besplatne mobilne aplikacije "Tile" ( iOS, Android ) koju možete preuzeti. Organizator ključeva opremljen je i snažnim LED svjetlom i otvaračem za boce . Inovativni organizator ima integriranu bateriju koja se puni pomoću mikro USB kabela i traje do 45 dana kad se potpuno napuni . Jednostavno ćete obožavati ovaj proizvod jer će vam olakšati svakodnevno korištenje i nošenje ključeva.

Elegantno, uredno i tiho, ovo je ključni organizator KeySmart Pro

Organizator ključeva KeySmart Pro

Nikad više ne gubite ključeve sa KeySmart Pro

Pomoću aplikacije "Pločica" (iOS, Android) na vašem mobilnom telefonu možete locirati lokaciju svojih tipki na karti , a također imate mogućnost aktiviranja zvonjenja tipki kako biste ih brže pronašli .
Bonus značajka je tipka "Pločica" koja se nalazi na organizatoru tipki za suprotnu lokalizaciju , a koja pritiskom aktivira vaš telefon da počne zvoniti čak iu tihom načinu rada kako bi pronašao i t.

lokator ključevaInovativni organizator ključevapretraživač ključeva s pretraživanjem položaja

Prilagodite organizator ključeva prema vašim potrebama

Organizator se može proširiti i korisnim dodacima, poput mini otvora za noževe ili boce , što ga čini praktičnim i urednim priborom u džepu.

ključevi organizatora s usbključevi organizatora odvijačemprivjesak za ključeve s kukom za spajanjeprivjesak za ključeve s držačem na džepu

Značajke:

PLUS Praktični organizator ključeva
PLUS Mogućnost spremanja do 14 tipki
PLUS GPS lokator za pronalaženje ključeva ili čak mobilnog telefona
PLUS Snažno LED svjetlo
PLUS Mogućnost dodavanja korisnih dodataka

Sadržaj paketa:

1x organizator Keysmart Pro (potreban za kupovinu dodataka)
1x Priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

100%