Naočale koje reproduciraju glazbu + telefoniranje (podrška za Bluetooth)

Kod: 11-337
967,50 kn Cijena bez PDV: 806,25 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Naočale koje puštaju glazbu + telefoniranje (podrška za Bluetooth). Neka izgledate cool bilo gdje, bilo kada.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Naočale koje puštaju glazbu + telefoniranje (Bluetooth podrška). Moderne naočale za slušanje glazbe ili komunikaciju putem telefona omogućuju vam da izgledate cool bilo gdje i bilo kada. Naočale imaju ugrađene zvučnike kroz koje možete slušati glazbu bez da vam puno smeta okolina. Ovo je revolucionarna tehnologija s kojom ćete se ugodno iznenaditi. Velika prednost u odnosu na tradicionalne slušalice je da čak i kad slušate glazbu, također možete uočiti zvukove okolnih zvukova - na primjer, prilazeći automobilu ili vlaku i zbog toga ostajete budni u okolini oko sebe i izgledate moderno. Živimo u užurbanom svijetu u kojem nošenje klasičnih slušalica postaje prilično nepraktično, ali s ovim luksuznim naočalama ništa nećete propustiti.

Bluetooth naočale za koštanu provodnost - Nema više dosadnog guranja ušiju kao što je to slučaj sa konvencionalnim slušalicama

naočale koje sviraju glazbu

Čak i ako ih dugo nosite i slušate glazbu kroz njih - ne morate se brinuti o oštećenju sluha - jer zvuk ne prolazi izravno u vaše uši. Omogućuju učinkovitu zaštitu očiju, izgledaju moderno i možete slušati glazbu kroz njih bez da narušavate okolinu - dodatak koji bi trebao imati svaki ljubitelj najnovije tehnologije. Povežite svoje naočale na pametni telefon ili tablet putem Bluethooth-a i za njihovo korištenje ne trebate imati nikakve dodatne aplikacije.

Vrhunski dizajn slike, slušanje glazbe ili kontrola poziva

kontrola poziva preko naočala

Još jedna prednost je što naočalama možete koristiti kontrolu nad pozivom , čineći ih multifunkcionalnim uređajima višeg razreda. Slušalice su napravile revoluciju u telefoniji, a također su ove naočale jednako inovativne. Svakim pozivom upravljamo pritiskom na jednu tipku bez nepraktične slušalice u uhu. Činjenica da se slušalice ne ubacuju izravno u uši uklanja neugodan osjećaj koji nastaje pri nošenju klasičnog handsfree kompleta (bol u ušima, neugodna iritacija). Ove moderne naočale napaja baterija od 120 mAh. Za potpuno punjenje potrebno je oko 2 sata, a trajanje baterije je oko 5 sati - što većina korisnika može lako koristiti tijekom jednog dana. Zahvaljujući posebnom staklenom materijalu (TR90), oni su lagani i izdržljivi. Naravno, naočale imaju i filter UV400 , pa osim tehnološke funkcionalnosti, udovoljavaju i praktičnim zahtjevima korisnika.

Svakim pozivom možete upravljati pritiskom na jednu tipku

naočale moderne - bluetooth podrška

Značajke:

plus Bluetooth handsfree
plus Slušanje / telefoniranje / kontrola glasa
plus Moderan i svestran dizajn naočala
plus Jednostavan rad
plus Zaštita očiju (UV filter400)

Tehničke specifikacije:

Bluethooth - 5,0
Kompatibilni sustavi - Android, iOS
Baterija - 120 mAh
Broj zvučnika - 2
Mikrofon - stereo
Dimenzije - 143x16x48 mm
Težina - 48g

Sadržaj paketa:

1x naočale
1x Tekstilna futrola
1x kabel za punjenje
1x Priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene