Noćna svjetiljka NOX Aroma sa umjetnom inteligencijom i WiFi (Alexa kompatibilna)

Kod: 72-004
1.192,50 kn Cijena bez PDV: 993,75 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Noćna svjetiljka NOX Aroma s umjetnom inteligencijom i WiFi (kompatibilna s Alexa) dovest će vaše trenutke opuštanja do savršenstva

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Noćna svjetiljka NOX Aroma sa umjetnom inteligencijom i WiFi-om (kompatibilna s Alexa) dovest će vaše trenutke opuštanja do savršenstva, a njene prirodne arome prilagodit će vaš um i tijelo pravom opuštajućem valu. Ugodno crveno svjetlo stvara valnu duljinu i oponaša zalazeće sunce, što prirodno potiče proizvodnju melatonina (hormona spavanja) i zajedno s umirujućim tonovima patentirane glazbe za opuštanje, prilagođava vaš bioritam u dubokom snu, čak se može povezati i na WiFi, što dalje osigurava veći doseg od Bluetooth veze ili kontrolu putem Alexa . Električna aroma svjetiljka s difuzorom za vaš miran san.

NOX AROMA noćne svjetiljke za vaš miran san

stolna svjetiljka za aromu nox

Aroma stolna svjetiljka - uloga ovog pomoćnika za spavanje ne završava se samo s vašim spavanjem. Nakon uparivanja s aplikacijom, noćna svjetiljka također može kontrolirati sam proces spavanja . Bilježi njegovu kvalitetu i ciklus, kao i vaše tjelesne pokrete - ona sveobuhvatno ocjenjuje cijeli postupak i nudi vam savjete i savjete za poboljšanje kvalitete spavanja. Prepoznajte razliku, probudite se iz snažnog, dubokog sna ili iz slabog, povremenog sna. Nakon što zaspi, lampica se sama isključuje . Aromatična, umirujuća svjetiljka Nox Aroma bit će vam pratilac čak i kad se probudite, i opet će vas privući u svakodnevni život umirujućim svjetlom i ugodnim glazbenim tonovima.

Noćna LED svjetiljka nox aroma

Osvježavajući mirisi mogu učiniti bilo kakvo opuštanje tijekom dana ugodnijim, bilo da čitate knjigu ili vježbate jogu. Zvučnik žarulje za opuštanje možete koristiti za slušanje pjesama s patentiranjem ili jednostavno reproduciranje vlastite glazbe putem Bluetooth-a. Aplikaciju za upravljanje stolnom lampom koju lako možete pronaći u Istoreu ili Googleplayu i podržava IOS 7+ ili Android 4.3+. Aromatične vrećice traju i do 30 dana. Nema potrebe dodavati vodu u vrećice kako biste izbjegli neugodne probleme s vlagom ili plijesnima. Pomoćnik za opuštanje i spavanje Nox Aroma ne smije nedostajati ni u jednom domaćinstvu, ne ustručavajte se naručiti ga i za vas.

Noćna LED svjetiljka s difuzorom

Tehnički parametri:

Model: Sleepace Nox Aroma SA1001
Veličina: 12,2x12,2x11,7 cm
Boja: bijelo-siva
Težina: 320g
Povezivanje: Alexa, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 (domet oko 10 m)
Adapter: 110 ~ 240v 50 / 60HZ 0.6A
Snaga: 5V 1A
Napon: 5W
Sustav: Android 4.3+ ili noviji, iOS 8+


Sadržaj paketa:

1x svjetiljka Nox Aroma
1x punjač
1x Aromatična kapsula
1x Priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene