Novčanica s karticom s GPS lokatorom i olovkom - Keysmart

Kod: 11-332
1,042.50 kn Cijena bez PDV: 868.73 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Novčanik s karticom s GPS lokatorom i olovkom - Keysmart + zaštita od zloupotrebe kreditne kartice u minimalističkom i modernom izgledu.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Kartica s GPS lokatorom i olovkom - Keysmart + zaštita od zloupotrebe kreditne kartice u minimalističkom i modernom izgledu idealan je praktični dodatak za putovanja . Novčanik je izrađen od trajne kože "TecTuff" , otporan na abraziju, mrlje, mrlje i vodu , koji traje i do 10 puta duže od tradicionalnih kožnih novčanika, a istovremeno je fleksibilan i lak za nošenje. Sofisticirani dizajn nudi obilje prostora za pohranu, siguran i organiziran pristup za vašu putovnicu, kartice, putne karte, odnosno avionske karte, novac i drugo, a zadržava svoj tanak dizajn. Novčanik je jedinstven po tome što lokalizira vašu lokaciju putem besplatne mobilne aplikacije "Tile" (iOS, Android ) koju možete preuzeti i pomoću koje brzo i povoljno možete pronaći lokaciju vašeg novčanika u slučaju gubitka. Ovaj će vam se pametni novčanik s putovnicom toliko svidjeti da više ne možete zamisliti putovanja bez njega.

pametni novčanik za putovnicunovčanik za putovnicu s GPS-om

Novčanik s pametnim putovnicama definitivno spada među najbolje putničke dodatke

ključevi torbe za putovnicu

Lokalizacija pametnog novčanika

Pomoću aplikacije "Pločice" (iOS, Android) na mobilnom telefonu možete pronaći lokaciju vašeg novčanika na glavnom računalu , a također imate mogućnost aktiviranja zvonjenja novčanika kako biste ga brže pronašli.
Tako da možete biti sigurni da ćete u slučaju gubitka ili krađe novčanika u relativno kratkom roku pronaći svoje papire i dokumente i novac.
novčanik s GPS lokatorom

360 ° elektronsko blokiranje protiv krađe

Danas se hakeri mogu financirati elektroničkim putem kako bi im čitali kreditne kartice ili ukrali identitet čitanjem vaše osobne iskaznice čipom.
Međutim, Smart novčanik dolazi s revolucionarnom tehnologijom blokiranja od 360 ° kroz diskretno ušivenu zaštitnu tkaninu , koja blokira frekvenciju u novčaniku kako bi vaše kartice bile sigurne.

novčanik sa blokadom protiv krađe

Značajke:

PLUS Elegantan i tanak dizajn
PLUS Koža visoke kvalitete
PLUS Lokator novčanika
PLUS 360 ° protuprovalna brava
PLUS Mini korisna olovka za pisanje
PLUS Prostor za do 14 kreditnih kartica

Sadržaj paketa:

1x Novčanik s GPS lokatorom - Keysmart

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene