Pametna lopta za pse i mačke - Podrška - Automatsko (3 razine aktivnosti)

Kod: 11-336
742,50 kn Cijena bez PDV: 618,75 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Živahna pametna lopta za pse i mačke - Automatski. Inteligentna kugla s 3 razine aktivnosti osigurava da vaš ljubimac nikada neće biti tužan i sam.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Pametna lopta za pse i mačke - Podrška - Automatska (3 razine aktivnosti) . Nestašna inteligentna kugla s tri razine aktivnosti osigurava da vaš ljubimac nikada neće biti tužan i sam . Svi znamo svoje kućne ljubimce kad smo s njima, to je za njih najbolje vrijeme . Nažalost, većina nas mora ići na posao, u školu ili na druge obaveze, a dok smo kod nas, našem dlakavom članu obitelji postaje dosadno. Takva dosada može rezultirati mnogim neugodnostima - rastrganom cipelom, oštećenim namještajem ili kaučem, a u najgorem slučaju rezultat je depresija kod životinja.

Pametna automatska kotrljajuća kugla za pse i mačke

pas pametna lopta vesela

Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji, igračka za životinju više nije samo kost, lopta ili teniska lopta. Nova pametna kugla je upravo ona vrsta igračaka koja će vašeg ljubimca satima zabavljati, čak i kad niste tamo . Razigrana lopta ima poseban motor koji daje priliku za slobodno kretanje i tako se pretvara u veselog partnera vašeg ljubimca.

Ako će vaš ljubimac gurnuti ili dodirnuti lopticu, mala lopta pokrenut će se po cijelom području i luda jurnjava može započeti. Ako lopta naiđe na prepreku, ona mijenja svoj smjer, pa se stoga nigdje neće zaglaviti niti prestati kretati. Pametna lopta može se postaviti na tri razine aktivnosti . ZELENA - lopta se samo nježno kotrlja po podu i potiče vašeg ljubimca na akciju. PLAVA razina - povećava aktivnost lopte na normalnu razinu, inteligentna igračka je malo aktivnija i potiče vašeg dlakavog prijatelja na više aktivnosti. PURPLE znači totalno ludilo - prebacite loptu u ovaj položaj i ona će početi skakati (ovisno o proizvodu) i brzo trčati, a vaš ljubimac će se stvarno znojiti. Razine se mogu kontrolirati pritiskom na tipku na motoru.

vesela lopta

Međutim, mnoge životinje nisu upoznate s ovom vrstom igračaka i spontano kretanje, odnosno zvuk motora, u početku ih mogu odvratiti. Proizvođač ove inovativne igračke također je razmišljao o tome, pa je sastavio pametnu pomagač - rupu na bočnoj kugli u koju možete umetnuti nagradu ili delikat da biste pokazali vašem ljubimcu da se ne treba brinuti, a lopta je za zabavu. , Jednom kada vam se četveronožni ljubimac umori, lopta će prijeći u stanje mirovanja i ostati neaktivna sve dok je ponovo ne dotakne. Priuštite svom psu ili mački dugotrajnu aktivnu zabavu, jer će vam oni zauzvrat biti zahvalni, tako da možete mirno spavati.

lopta za mačke pametna vesela

Značajke

plus Interaktivna igračka za kućne ljubimce
plus Podesiva razina aktivnosti
plus Rupa za nježnost
plus Visoka otpornost na kuglu

Tehničke specifikacije

Težina: 200 g (uključujući motor)
Dimenzije: 77mm - promjer kuglice
Baterija: Li-Polymer 3,7v 300mAh
Radna temperatura: 0-40 °

Sadržaj paketa:

1x Cheerble Ball
1x USB za punjenje

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene