Telefonske rukavice bluetooth - pametne rukavice za telefonske pozive + dodir

Kod: 88-247
412,50 kn Cijena bez PDV: 343,73 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Telefonske rukavice bluetooth - pametne rukavice za telefonske pozive + dodir. Zgodan uređaj koji je posebno pogodan zimi.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Telefonske rukavice bluetooth - pametne rukavice za telefonske pozive + dodir. Zgodan uređaj koji je posebno pogodan zimi. Svi znamo osjećaj kad napustimo trgovinu ili radimo za vrijeme mračnih večeri i čini nam se da nekoga zovemo, jer se osjećamo sami. Ali problem je u tome što je vani vani hladno i mraz . Zahvaljujući bluethooth rukavicama, nećete imati problema . U palcu vam se nalazi zvučnik zahvaljujući kojem ćete čuti poziv, ali preko njega je moguće i slušati glazbu. Na upravljačkoj ploči nalazi se mikrofon i kontrola poziva ili reprodukcije glazbe. Kad poziv dolazi, sve što trebate je odgovoriti na poziv i palcem prstom staviti ruku u uho. Važno je da imate upravljačku ploču s unutarnje (dlanove) strane zapešća nakon što navučete rukavicu.

Putem bluetooth rukavica možete ugodno slušati glazbu ili upravljati pametnim telefonom.

Telefonske rukavicerukavice za pametne telefone

Rukavice također nude dobro trajanje baterije. Traju do 5-8 sati s jednim punim punjenjem . Neka vam ruke uvijek budu tople i ugodne. Rukavice su uniseks i stoga su prikladne kao bluetooth rukavice za muškarce i žene. Zahvaljujući preciznoj obradi, njihova kontrola je stabilna (ne provlači se kroz tkaninu) i čvrsta. Kažiprst, srednji prst i palac prekriveni su posebnom tkaninom zahvaljujući kojoj je moguće kontrolirati telefon bez spuštanja rukavice . Vrhunske rukavice za pozive možete jednostavno povezati putem Bluetootha na uređaje s iOS i Android operativnim sustavima - što jamči njihovu svestranu upotrebu.

Sadržaj paketa:

1x Bluetooth rukavice
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene