WiFi LED ploča u automobilu 5-12V - ploča 50 cm x 9,6 cm

Kod: 95-054
1.492,50 kn Cijena bez PDV: 1.243,73 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

WiFi LED ploča u automobilu 5-12V - ploča 50 cm x 9,6 cm s mogućnošću programiranja pokretnih tekstovnih poruka u četiri boje putem mobilnog ili PC aplikacije.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

WiFi LED ploča u automobilu 5-12V - ploča 50 cm x 9,6 cm s mogućnošću programiranja pokretnih tekstovnih poruka u četiri boje putem mobilnog ili PC aplikacije. Na poklopcu su pričvršćene usisne čaše na prozoru kako bi jednostavno pričvrstili ploču na stražnji prozor vozila, a prolaznici ili drugi vozači iza vas mogu gledati vaš oglas. Izvrstan alat, ako ste, na primjer, taksist ili Uber taksi usluga. Uber servis - upišite ime ili adresu klijenta u ploču kako biste ubrzali postupak pretraživanja u zračnoj luci ili na parkiralištu prepunim drugih taksija.

Zaslon stražnjeg prozora omogućuje vam da se ispričate nekom drugom vozaču, a druge možete upozoriti na zastoj u prometu ili neočekivane situacije na cesti kako biste povećali sigurnost prometa. Prioritetna upotreba služi za TAXI uslugu, ali se nalazi u svakom automobilu koji vozi na našim cestama. Na zaslonu možete upozoriti okolne upravljačke programe o opterećenju koja se prenosi ili jednostavno prijaviti da je dijete ili osoba s invaliditetom u automobilu , tako da vozači trebaju biti relevantniji za vaše vozilo.

Panel nudi širok spektar upotrebe u drugim različitim sektorima , kao što su informacijski LED pločnik u zračnoj luci, ploča s brojem klijenata u banci, prodajni centri za oglašavanje ili u kladionicama za prikaz trenutnih tečajeva ili u drugim poslovnim operacijama. Možete unijeti slogan putem mobilnog telefona s iOS ili Android putem WiFi veze . Istaknite svoj brand inovativno i privucite potencijalne klijente na privlačan način. LED ploče - rasvjetno oglašavanje, gdje možete odabrati svoj vlastiti tekst. Idealno za različite operacije. Ploče za oglašavanje također mogu biti izrađene po narudžbi - cijena je odgovarajuća zahtjevima.

Led wifi ploča s usisnom šalicom u automobilu

Život LED zaslona prijavljuje proizvođač više od 100.000 sati. Zidnu LED ploču možete postaviti čak iu suhom vanjskom prostoru. Zahvaljujući ugrađenom 2MB memorije na LED uređaju, istodobno možete pohraniti nekoliko desetaka poruka. LED zaslon od 50 cm x 9,6 cm nudi 2 retka za izradu teksta ili 1 redak za veći tekst radi bolje čitljivosti s udaljenosti.

LED panel podržava svjetske jezike i nudi različite postavke za unesene tekstne poruke kao što je širok izbor tipova fonta, brzinu prikazivanja (pomicanje teksta), prikaz boja teksta u četiri boje i ukupno do 47 učinaka - statički, glatki pokret, laser, pomicanje, slučajni, itd . Poruke na multifunkcionalnom LED zaslonu postaju vrlo atraktivne za oglašavanje i informativne svrhe uz pomoć efekata . Povećajte svoju prodaju proizvoda i usluga danas!

Specifikacija prikaza:

Razlučivost: 16 x 96 piksela
Dimenzije: 50 x 9,6 x 1,5 cm (L 20 "x H 4" x D 3,5 ")
Kućište: okvir od aluminijske legure
Boja zaslona: crvena, zelena, žuta, bijela
Podrška značajki: Vrijeme - HH: MM: SS, Datum
Radna snaga: Ulazni napon je 5V - 12V
Unutrašnja i djelomično vanjska suha upotreba
Najbolja udaljenost gledanja: 3-50 metara
Trajanje života: 100.000 sati
Radna temperatura -40 ° do +60 °
IP vodootporna razina: IP54
Unos signala: WiFi poruka putem Android i iOS mobilnih telefona ili USBSadržaj pakiranja:

1x LED panel
1x USB kabel 2M + kabel napajanja
1x metalni lanac
2x usisne čaše na staklu
1x kabel za paljenje u automobilu
1x CD s softverom i priručnikom


PS Ako ste zainteresirani, možemo proizvesti LED zaslone u skladu s vašim zahtjevima s točnim dimenzijama ili bojom zaslona.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene