Glasovni prevoditelj preko Bluetooth slušalica WT2 Plus - prijevod u stvarnom vremenu

Kod: 70-001
2.242,50 kn 1.792,50 kn Cijena bez PDV: 1.493,78 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Glasovni prevoditelj preko Bluetooth slušalica ✅ WT2 Plus je apsolutno jedinstven prevoditelj za dvosmjerni glasovni prijevod u stvarnom vremenu na svijetu.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Glasovni prevoditelj preko Bluetooth slušalica WT2 Plus je apsolutno jedinstven prevoditelj za dvosmjerni glasovni prijevod u stvarnom vremenu na svijetu. Bežične slušalice s inteligentnim prevoditeljem koje donosi revoluciju u komunikaciji, bez obzira na jezične barijere. Ovo je prvi svjetski prevoditelj s umjetnom inteligencijom za trenutni prijevod u stvarnom vremenu izravno preko slušalica , bez potrebe za izravnim prevođenjem putem pametnog telefona. 

Ovaj najbolji online govorni prevoditelj donosi vezu s najmodernijim algoritmom glasa i tehnologijom strojnog prevođenja. WT2 Plus je redefinirao prevoditelje značajnim i inovativnim načinom, donoseći nove mogućnosti svojim korisnicima i tvrtkama na tržištu. Instant prevoditeljski uređaj koji mijenja vaš izgled u komunikaciju i putovanje u svijetu, ako trebate prevesti bilo što. Više nije skupi jezični tumač ili google prevoditelj.

WT2 prevoditelj je apsolutna novost i jedan od najboljih proizvoda godine

online prijevod putem wt2 i slušalica za aplikacije

Prevoditelj podržava prevođenje na 36 jezika (uključujući 84 različita naglaska)

Ovdje možete pronaći popis svih trenutno podržanih jezika prijevoda:

Arapski, engleski, bugarski, kineski, češki, danski, finski, francuski, grčki, hebrejski, hindi, nizozemski, hrvatski, mađarski, indonezijski, japanski, kantonski, katalonski, korejski, malajski, njemački, norveški, poljski, portugalski, rumunjski, Ruski, Španjolski, Slovački, Slovenski, Švedski, Talijanski, Tamilski, Telugu (Indija), Tajlandski, Turski, Vijetnamski

Možete odabrati najviše 13 različitih akcenta na engleskom jeziku (SAD, Australija, Kanada, Velika Britanija itd.). Također na španjolskom, imate do 20 različitih akcenta (Španjolska, SAD, Dominikanska Republika, Meksiko, Venecuela, itd.) Možete izabrati do 15 različitih naglasaka na arapskom (Ujedinjeni Arapski Emirati, Egipat, Izrael, Maroko, itd.) ,

w2t prevoditelj jezika
 

Promo VIDEO za W2T Prevoditelj

 

aplikacija mobilnog prevoditelja putem wt2 i slušalica

Dostupna su 3 načina prevođenja

Automatski način rada

Ovaj način rada radi na principu trenutnog prijevoda pomoću 2 bluetooth slušalice ( idealno u mirnijem okruženju bez buke okoline ). Sve što kažete automatski će se prevesti izravno u postavljeni jezik, a vi ćete dobiti zvučni prijevod kroz umetnutu slušalicu. Tako možete komunicirati udobno bez potrebe za izravnim prijevodom putem pametnog telefona . Sva vaša komunikacija je, naravno, prikazana i arhivirana u aplikaciji putem mobitela, gdje možete provjeriti i ispravno prepoznavanje vašeg glasa. Pogodno za duže razgovore, poslovne sastanke.

Ručni mod

Ovaj način rada radi na principu trenutnog prijevoda pomoću 2 bluetooth slušalice ( idealno za komunikaciju s osobom u bučnom okruženju ). Za prijevod samo dodirnite bluetooth slušalicu (koja aktivira prijevod), a zatim sve što kažete automatski će se prevesti izravno u postavljeni jezik i dobivate prijevod zvuka putem umetnute slušalice. Tako možete komunicirati udobno bez potrebe za izravnim prijevodom putem pametnog telefona . Sva vaša komunikacija je, naravno, prikazana i arhivirana u aplikaciji putem mobitela, gdje možete provjeriti i ispravno prepoznavanje vašeg glasa.

Način govora

Ovaj način rada radi na principu trenutnog prijevoda pomoću 1 bluetooth slušalica i telefona ( idealno za kratak razgovor licem u lice s drugom osobom ). Druga osoba s kojom komunicirate, govorit će izravno s vašim pametnim telefonom i automatski će se prevesti izravno na odabrani jezik, a vi ćete primiti audio prijevod putem umetnute slušalice. Tako možete komunicirati bez potrebe za korištenjem slušalice od osobe koju ne poznajete (što vjerojatno nije prikladno i ljubazno), dovoljno je da imate samo jednu slušalicu. Sva vaša komunikacija je, naravno, prikazana i arhivirana u aplikaciji putem mobitela, gdje možete provjeriti i ispravno prepoznavanje vašeg glasa.

 

Korištenje prevoditelja WT2 Plus je vrlo jednostavno, samo preuzmite slobodno dostupnu aplikaciju "WT2 Plus" (iOS, Android) na svoj mobilni telefon, kako biste se uparili s slušalicom putem Bluetooth veze (min. Bluetooth verzija 4.2 i više), a zatim dvije osobe će staviti jednu slušalicu u uho i odmah mogu komunicirati. Načelo komunikacije je da govorite svojim jezikom, a druga osoba će u slušalici čuti prijevod na svoj jezik. Stoga stvarna komunikacija licem u lice više neće biti problem. Revolucionarni prevoditelj će se poslužiti svojim putovanjima, poslom, posjetom međunarodnim trgovinama ili hotelima, a za mnoge druge prilike u kojima je komunikacija na stranom jeziku prepreka

WT2 Plus osvojio je prestižnu nagradu Design Award 2018 zbog svog izvrsnog dizajna
 
Nagrade WT2

 

Predstavite se svijetu!

Kada putujete u inozemstvo, nema ništa gore od toga da se zaglavite na nepoznatom mjestu bez mogućnosti učinkovite komunikacije. S WT2 Plus nikada nećete biti u takvoj situaciji jer osigurava prirodnu komunikaciju u realnom vremenu bez korištenja ruku. Uronite u lokalnu kulturu dok putujete, otvoreno se izražavajte i stvarajte smislenije veze s ljudima koje susrećete.

 
glasovni prevoditelj wt2 plus

Instant aktivacija - prevoditelj spreman za korištenje u bilo koje vrijeme

WT2 Plus je jedinstven u svojoj tehnologiji obrade signala, koja se razlikuje od ostalih konkurenata na tržištu. Za komunikaciju nije potrebno aktivirati telefon ili neka druga osoba ne mora preuzeti pametnu aplikaciju. Sve što vam je potrebno za komunikaciju je da obojica stavite bežičnu slušalicu u uho, a WT2 će se pobrinuti za udoban prijevod.

tekst i rečenice prevoditelj WT2 plus slušalice
 
 

Inteligentni ON-THE-GO algoritam

Glavni algoritam omogućuje komunikaciju čak iu najglasnijem vanjskom okruženju. S automatskom detekcijom glasa i podizanjem signala, WT2 pruža apsolutnu slobodnu komunikaciju na različitim jezicima .
Komunikacija u inozemstvu bit će vam jednostavna, bez obzira na jezične barijere.

online glasovni prijevod wt2 plus

 

Dvostruko smanjenje buke - svaka riječ se računa!

Na temelju algoritama i smanjenja šuma WT2 Plus može imati do 95% točnosti prijevoda , što vaš razgovor s strancem čini potpuno prirodnim.

 
glasovni prijevod wt2 plus slušalica
 

Višestruka jezična podrška s globalizacijom

WT2 Plus trenutno podržava 36 jezika i 84 dijalekta , koji će se u budućnosti dodati i ažurirati.

 

 
Jezična podrška za WT2 Plus

 

Dugi vijek trajanja baterije - duži nego što trebate!

WT2 omogućuje do 5 sati trajanja baterije za jedno punjenje, preko 12 sati trajanja baterije s punjivom kutijom - Dock stanicom i do 30 dana u stanju mirovanja.

 
WT2 plus prijenosni punjiva kutija
 

Budite zapanjeni WT2 Plus!

Načini interakcije ugrađeni u WT2 Plus ispunjavaju sve zahtjeve kako bi ostvarili snove. On pruža jedinstveno i besprijekorno iskustvo komunikacije.

elektronički wt2 plus slušalice


Jednokratna investicija!

Koristeći OTA tehnologiju (bežično), WTA2 Plus podržava on-line nadogradnje, čije ažuriranje traje samo do 3 minute i za softver i za hardver.
Razvoj neće završiti, a prevoditelj će nastaviti pružati najbolju tehnologiju korisnicima, pa čak i poboljšati prijevod.


najbolji online prevoditelj wt2

 

Dizajniran za dijeljenje!

Dizajn WT2 Plus temelji se na ideji "dijeljenja". Bilo da putujete tijekom odmora ili poslovnog putovanja, kada dolazi prilika da započnete komunikaciju sa strancem, ponudite mu jednu od slušalica i započnite komunikaciju prirodno s jednim od najjednostavnijih načina.

prevoditelj u uho wt2 plus
 

 

 

wt2 prevoditelj kako koristiti

Značajke:

plus Odličan dizajn
plus Trajanje baterije do 12 sati
plus Automatsko povezivanje
plus Više od 36 jezika i naglasaka na svaki jezik
plus Kompatibilan je za iOS i Android
plus 95% točnost prijevoda

 

Tehnički podaci:

Proizvod: WT2 Plus prevoditelj
Boja: bijela
Jezična podrška: 36
Podrška: Bluetooth 4.2 i novije (veza s mobilnom aplikacijom)
Punjenje baterije: Litij polimer / 90 minuta
Trajanje baterije do 15 sati / za 3 punjenja iz pristanišne stanice
Podrška sustava: iOS 11.0 / Android 7.0 i novije
Napon: DC 5 + / 0,25 V
Napajanje: 110 mA (slušalice) 320 mA (priključna stanica)
Dimenzije proizvoda: Dužina: 20 mm / Širina: 10 mm / Visina: 35 mm
Dimenzije pakiranja: Dužina: 75 mm / Širina: 75 mm / Visina: 36 mm
Neto težina proizvoda: 93,5g
Težina bruto proizvoda: 404g
Radna temperatura: 0 - 35 ° C

 

Paket uključuje:

1x Master Bluetooth slušalica
1x gostujuća bluetooth slušalica
1x punjiva priključna stanica
1x USB kabel za napajanje
1x torba za pohranu
2x kuka za uho
6x Slušalice za uši
1x korisnički priručnik

sadržaju prevoditeljske slušalice wt2

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (9)

99%