Set pera pera - Luksuzna olovka s perom + 5 vrhova - Ekskluzivan poklon set

Kod: 100-018
64,90 U$ Cijena bez PDV: 54,09 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Set pera pera - Luksuzna olovka s perom + 5 vrhova - Ekskluzivan poklon set​. Retro povijesna olovka u elegantnom dizajnu kao originalan i vrijedan poklon za svakoga.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Set olovki - Luksuzna olovka s perom + 5 vrhova - Ekskluzivan poklon set​. Retro povijesna olovka u elegantnom dizajnu kao originalan i vrijedan poklon za svakoga. Ova posebna olovka nosi ljepotu prošlih vremena i omogućuje vam da oživite umjetnost kaligrafije s elegantnim stilom.

Luksuzna olovka - idealan poklon za vaše najmilije

luksuzna olovka - idealan poklon za vaše najmilije

Izuzetan poklon za ljubitelje pisanja i vintage stila

Antikna kaligrafska olovka originalan je i moderan ukras koji će privući ne samo pisce, umjetnike i ljubitelje knjiga, već i ljude koji vole retro stvari. Njegovo postavljanje na radni stol je zaista izuzetno jer vizualno proširuje prostor i stvara ugodnu radnu atmosferu. Sa svojom elegancijom i poviješću, ova olovka može učiniti svaki ured ili radionicu ugodnom. Inspirirajte se njegovim kaligrafskim šarmom i uđite u svijet pisanja s jedinstvenim stilom.

Antikna olovka s tintom od perja

Umjetnički izraz s 5 različitih kaligrafskih vrhova olovke

Kaligrafija je umjetnost nastala iz vještine i strasti za pisanjem. Antikna kaligrafska olovka daje kaligrafu neograničenu kreativnost i izražaj. Sa svojih 5 različitih vrhova može se postići širok raspon efekata i stilova pisanja. Fini vrhovi omogućuju precizno i ​​detaljno pisanje, što je idealno za stvaranje tankih i delikatnih linija. Naprotiv, deblji vrhovi nude mogućnost stvaranja širih i izražajnijih slova, dajući vašim kaligrafskim radovima snagu i izražajnost.

poklon olovka s umočenom tintom od pera

Luksuzni poklon set

Ovaj luksuzni poklon set uključuje olovku s tintom i metalnu ručku s originalnim vrhom pričvršćenim na nju. Zajedno čine stilski ukras svakog radnog stola. Set također sadrži staklenu bočicu s tintom i stalak za pero. Olovka također sadrži visokokvalitetni vrh, kojim je vrlo ugodno pisati. Ali u paketu ćete pronaći još 5 pera koji imaju različite široke vrhove.

kaligrafska olovka s vrhom za umakanje

Specifikacija:

  • Metalna verzija olovke
  • Tinta


Sadržaj paketa:

1x Antikna kaligrafska olovka s vrhom za umakanje
5x kaligrafski vrhovi
1x stalak za olovke
1x tinta

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene