O nama

Tvrtka

Cool-mania.hr je jedan od najvećih internetskih prodavača LED Party proizvoda i elektroničkih naprava. Osnovana 2009.godine, Cool-mania.com ima sjedište u Slovačkoj (srednja Europa). Naša poslovna filozofija je jednostavna: dati potrošačima i tvrtkama ono što žele i kada to žele. Nikad ne prestajemo poboljšavati naše poslovanje stavljajući na prvo mjesto naše kupce - i njihove potrebe.

Media Leaders doo posjeduje međunarodno priznati certifikat sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001: 2008
Kliknite za više informacija
Iso zertifikat 9001: 2008

Proizvodi

Nudimo našim kupcima stotine proizvoda, a naš popis kategorija proizvoda i ponuda proizvoda svakodnevno raste. Kupci Cool-mania znaju da dobivaju najbolje cijene i ekskluzivne ponude na ogromnoj paleti proizvoda kao što su Led, gadgeti, pokloni, auto, špijun, moda i još mnogo toga. Osim toga, nudimo i druge nove proizvode kao što su LED majice, Glow El žice i tako dalje.

Naši dobri odnosi sa svim glavnim dobavljačima znače da će naši kupci uvijek pronaći posebne ponude za nove proizvode iz svake sekcije proizvoda. Da bismo korisnicima pomogli odabrati prave proizvode, olakšavamo pronalaženje dostupnosti, cijena, recenzija i ocjena.


Servis

Na Cool-mania.hr, naš je fokus uvijek bio pomagati korisnicima uštedjeti vrijeme i novac. Zbog toga smo uložili u izgradnju web stranice koja im omogućava sigurno upravljanje svojim računima bez intervencije. To je osnažujući, 24/7 samoposlužni pristup koji osigurava da klijenti budu zadovoljni, a naše cijene konkurentne .

 

Cool-mania.hr INTRO SPOT