Kutija za olovke - Poklon kutija za olovke od eko kože

Kod: 100-025
11,00 U$ Cijena bez PDV: 9,16 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Kutija za olovke - Poklon kutija za olovke od eko kože elegantan je i sofisticiran izbor za luksuzne olovke, koji je jednako moderan koliko i praktičan.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Kutija za olovke - Poklon kutija za olovke od eko kože je elegantan i sofisticiran izbor za luksuzne olovke, koji je jednako moderan koliko i praktičan. Njegov dizajn u tamnoj boji je ukusan i univerzalan, zbog čega je pogodan za darivanje svakoj osobi - bilo da se radi o kolegi, direktoru, šefu, prijatelju ili članu uže obitelji. Ova kutija je savršen način da običnu olovku pretvorite u pravi poklon koji će izgledati posebno i plemenito.

Poklon kutija za olovku

Poklon kutija za olovku u crnoj boji

Elegantan i originalan poklon

Kutija je dizajnirana tako da u nju stanu 2 standardne olovke te da ujedno jamči njezin siguran transport i skladištenje . Njezina unutarnja oprema prilagođena je tako da se olovka ne ošteti čak ni u slučaju slučajnog udarca ili pada. Na taj način poklon kutija postaje ne samo estetski privlačan, već i praktičan dodatak.

luksuzne kožne kutije za olovke

Minimalistički dizajn

No, crna poklon kutija za olovku osim svoje praktične namjene donosi i određeni stupanj elegancije i sofisticiranosti. Njezin minimalistički dizajn i kvalitetni materijali od kojih je izrađena doista su zapanjujući i dodaju dodatnu vrijednost svakoj olovci. Bez obzira odlučite li ovu kutiju pokloniti ili uz nju dobiti i olovku, ona je jedinstven i poseban poklon koji će se sigurno svidjeti svakome.

Specifikacija:

  • Crna boja
  • Dizajn kože - EKO koža


Sadržaj paketa:

1x Poklon kutija za olovku u crnoj boji

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene