Bloter za stol - luksuzni dizajn (drvo + siva koža) 100% ručno izrađen

Kod: 96-020
130,90 U$ Cijena bez PDV: 109,09 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Bloter za stol (drveni + siva koža) - Luksuzna kožna podloga za stol (prostirka) - jedinstveni uredski dodaci. Podmetači za pisanje ili podmetači od umjetne kože.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Bloter za stol (drveni + siva koža) - Luksuzna kožna podloga za stol (prostirka) - jedinstveni uredski dodaci. Podmetači za pisanje ili podmetači od umjetne kože, ručno izrađeni 100% . Ovaj jedinstveni visokokvalitetni stolni set učinit će vaš ured potpuno drugim mjestom. Maksimalni reprezentativni karakter zajamčen je uporabom najkvalitetnijih materijala, poput kombinacije kvalitetnog drveta i kože. Svi proizvodi u ovoj kategoriji izrađeni su od prvoklasnog drveta i 100% sintetičke kože, svi ručno izrađeni i iskreno sašiveni i obrađeni u HAND MADE proizvodnji . Jedinstveni dizajn u kombinaciji svijetlosmeđeg drva i sive kože izgleda izuzetno otmjeno i plemenito - luksuzni dodatak za ured ili radnu sobu. Radna prostirka ima dimenzije 58x39x1 cm.

Prostirka za stol (za pisanje) - elegantna i luksuzna od drveta i kože

Prostirka za radni stol drvena koža

Radna podloga dizajnirana je tako da uvijek ima pri ruci vaše važne dokumente, a ne na dohvat ruke znatiželjnih očiju oko vas. Zahvaljujući svom skrivenom mjestu, omogućuje vam da važne dokumente držite sigurno skrivenima. Ispod naslovnice nalazi se prostor u koji možete lako spremiti svoje važne dokumente. Podloga izgleda luksuzno i elegantno zahvaljujući upotrebi prvoklasnih materijala u proizvodnji. Smeđe drvo u kombinaciji sa sivom kožom definitivno će osvojiti sve.

luksuzna ladica za dokumente drvena koža

 

100% ručno izrađena i 100% sintetička koža - ovo je idealan poklon za sve koji cijene kvalitetan proizvod

O koži: za proizvodnju naših proizvoda koristi se samo 100% sintetička koža prvoklasne (ekskluzivne) kvalitete. Proizvodnja takvih proizvoda isključivo je ručne izrade .

Podržavamo prodaju proizvoda (prilagođenih životinjama) koji nisu prouzročili okrutnost životinja. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za proizvodnju uredskih garnitura i pribora je 100% sintetička koža (ekskluzivna) i izgleda jednako luksuzno kao originalna životinjska koža, a nijedna životinja nije ozlijeđena.

ručno rađena koža

Značajke:

plus Kvalitetan i elegantan proizvod
plus Izrađena od drveta i sintetičke kože
plus 100% RUČNO
plus Luksuzan dizajn: smeđe drvo i siva koža
plus Skriveni prostor za pohranu važnih dokumenata

Specifikacija:

Dimenzije: 58x39x1 cm
Materijal: kombinacija drva i kože
Boja: svijetlo smeđe drvo i siva koža

Sadržaj paketa:

1x podloga za stol od drveta i kože

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene