Drveni i kožni ladica za dokumente dvostruka bordo boja (ručno izrađena)

Kod: 96-041
108,90 U$ Cijena bez PDV: 90,75 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Dvostruka ladica za dokumente - Bordeaux boja (crno vino), 100% ručno izrađena od drveta i kože.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Dvostruka ladica za dokumente - Bordeaux boja (crno vino), 100% ručno izrađena od drveta i kože. Ova jedinstvena ladica za dokumente visoke kvalitete učinit će vaš ured potpuno drugim mjestom. Maksimalni reprezentativni karakter zajamčen je upotrebom najkvalitetnijih materijala, poput drveta i sintetičke kože. Svi proizvodi u ovoj kategoriji izrađeni su od prvoklasnog drveta i 100% sintetičke kože, svi ručno izrađeni i iskreno sašiveni i obrađeni u HAND MADE proizvodnji . Jedinstveni dizajn u kombinaciji zlatne galanterije i kože u boji Bordeaux (crno vino) izgleda izuzetno otmjeno i plemenito - luksuzni dodatak za ured ili radnu sobu. Ladica za papir ima dimenzije 10x23x32 cm.

Tijelo je izrađeno od drveta, presvučeno kožom, iznutra je obloženo antilopom, a bočni metalni dodaci u zlatnoj boji. Ovaj dodatak za stol jedan je od naših najboljih pomagača tijekom rada u uredu. Kao rezultat svog rada svakodnevno primamo i stvaramo puno radova. Ali gdje ih staviti? Potrebno nam je mjesto gdje ih možemo smjestiti kako bismo ih kasnije mogli sortirati. Naša ladica za dokumente sigurno će vam pomoći! Ima 2 ladice za dokumente koji vam daju više prostora za pohranu dokumenata i papira. Pladanj je obogaćen zlatnim bočnim kliznim šarkama , tako da ga možete koristiti kao otvoren ili zatvoren.

Drveni i kožni pladanj (spremište) sa zlatnim dodacima

Drveni i kožni pladanj (spremište) sa zlatnim dodacima

ručno rađena koža

100% ručno izrađena, 100% sintetička koža i odabrano drvo - ovo je idealan poklon za sve koji cijene kvalitetan proizvod

O koži: za proizvodnju naših proizvoda koristi se samo 100% sintetička koža prvoklasne (ekskluzivne) kvalitete. Proizvodnja takvih proizvoda isključivo je ručne izrade .

Podržavamo prodaju proizvoda (prilagođenih životinjama) koji nisu prouzročili okrutnost životinja. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za proizvodnju uredskih garnitura i pribora je 100% sintetička koža (ekskluzivna) i izgleda jednako luksuzno kao originalna životinjska koža, a nijedna životinja nije ozlijeđena.

ručno obrađeno drvo

Značajke:

plus Kvalitetan i elegantan proizvod
plus Izrađena od sintetičke kože i drveta
plus 100% RUČNO
plus Luksuzni dizajn: crvena koža (Bordeaux) i zlatni dodaci
plus Drveno tijelo, kožna presvlaka, antilop iznutra

Specifikacija:

Materijal: drvo, koža, metal, antilop
Boja kože: crveno vino (Bordeaux)
Boja metala: zlatna
Dimenzije: 10x23x32 cm

Sadržaj paketa:

1x kožna ladica (dvostruka)

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene