JigSaw maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval

Kod: 88-282
38,50 U$ Cijena bez PDV: 32,09 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

JigSaw maska za lice iz filma Pila - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. JigSaw kostim (maska) od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

JigSaw maska za lice iz filma Pila - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. JigSaw kostim (maska) izrađen od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan. Gledanje i disanje kroz usta i nos maske je ugodno i prozračno.

JigSaw pila za masku za lice

Halloween maske za dječake ili djevojčice (djecu) ili odrasle

Inspirirana jezivim likom Johna Kramera, JigSaw Halloween maska je savršen izbor za one koji žele unijeti dozu tame i straha u svoj kostim u noći Noći vještica. S ovom maskom možete se transformirati u JigSaw , koji je poznat po svojim brutalnim testovima i kažnjavanjima svojih žrtava, dajući vašem liku za Noć vještica zastrašujući i tajanstveni izgled. Budite spremni izgledati kao pravi predstavnik horor svijeta u ovom kostimu. Ova maska od lateksa u obliku JigSaw- a apsolutno je idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i dr. Naše maske poput JigSaw najbolje se ističu za Noć vještica, karneval, disko, u klubu, na zabavi ili festivalu, one su prava investicija za vas ako želite impresionirati, a posebno biti cool.

pila maska za lice ubodna pila

Karnevalske maske - Karnevalske maske od lateksa za djecu i odrasle

Pogodan i kao originalan poklon za drage osobe. Maske možete kupiti online u našem e-shopu. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih materijala od lateksa jamči privlačan i ne samo izvrstan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalski kostimi (maske) pomno su dizajnirani i s mnoštvom nevjerojatnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superheroje ili strašna filmska čudovišta.

sadržaj paketa:

1x JigSaw maska

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

99%
99%
Haloween maska

JigSaw maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval

Dobro se drži na licu
Odvažne boje

Super maska za zabavu, karneval ili noć vještica. Sve je bilo ok

Prevedeno sa: sk