Kožna podloga za stol - Luksuzni SET 11 kom za podlogu za stol (smeđe drvo + koža)

Kod: 96-012
361,90 U$ Cijena bez PDV: 301,59 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Kožna otirač za stol - Luksuzni SET 11 kom za podlogu za stol od smeđeg drveta i bijele umjetne kože, 100% ručne izrade.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Kožna otirač za stol - Luksuzni SET 11 kom za podlogu za stol od smeđeg drveta i bijele umjetne kože, 100% ručne izrade. Ovaj jedinstveni visokokvalitetni stolni set učinit će vaš ured potpuno drugim mjestom. Maksimalni reprezentativni karakter zajamčen je uporabom najkvalitetnijih materijala - kože i drveta. Svi proizvodi u ovoj kategoriji izrađeni su od kvalitetnog drveta i prvoklasne 100% sintetičke kože, svi ručno izrađeni i iskreno šivani i obrađivani u HAND MADE proizvodnji . Jedinstveni dizajn crvene kože izgleda maksimalno otmjeno i plemenito - luksuzni dodatak za ured ili radnu sobu. Kožni SET sastoji se od 11 komada uredskog materijala: radna podloga s prostorom za skrivanje dokumenata, držač olovke, držač papira za bilješke, stalak za kalendar, stalak za posjetnice i spajalice, kožni okvir za fotografije, jastučić za piće, dvostruka ladica za dokumente , pločica s imenom i set zlatnih olovaka - kemijska olovka i nalivpero.

Radna podloga dizajnirana je tako da uvijek ima pri ruci vaše važne dokumente, a ne na dohvat ruke znatiželjnih očiju oko vas. Zahvaljujući svom skrivenom mjestu, omogućuje vam da važne dokumente držite sigurno skrivenima. Ispod naslovnice nalazi se prostor u koji možete lako spremiti svoje važne dokumente. Luksuzno   kožna podloga za stol (prostirka) - jedinstveni uredski dodaci. Podmetači za pisanje ili podmetači od umjetne kože.

Luksuzni uredski pribor za svakog menadžera

uredski pribor od kože i drva

Postolje za stol izrađeno od bijele kože i smeđeg drveta sa zlatnom pločicom s imenom + zlatne olovke - SET olovka sastoji se od nalivpera i kemijske olovke. Ovaj set olovaka daje vam mogućnost upotrebe različitih olovaka u različite svrhe pisanja. Kemijsku olovku možete koristiti za obično pisanje, a nalivpero se koristi za potpisivanje ugovora i drugih važnih dokumenata. Cijeli set izgleda luksuzno i ​​elegantno zahvaljujući upotrebi prvoklasnih materijala u proizvodnji. Ovaj ukras stola omogućit će vam pristup olovci ako je potrebno. Nema više traženja olovke na stolu ili u ladici.

postolje za zlatnu olovku

Luksuzna dvostruka ladica za dokumente i papir izrađena od kože i drveta. Karoserija je u potpunosti izrađena od kože, unutrašnjost je obložena bež antilopom. Ovaj pribor za stol jedan je od naših najboljih pomagača tijekom rada u uredu. Kao rezultat svog rada svakodnevno primamo i stvaramo puno radova. Ali gdje ih staviti? Potrebno nam je mjesto gdje ih možemo smjestiti kako bismo ih kasnije mogli sortirati. Naša ladica za dokumente sigurno će vam pomoći!

luksuzni uredski ured

ručno rađena koža

100% ručno izrađeno, drvo i 100% sintetička koža - ovo je idealan poklon za sve koji cijene kvalitetan proizvod

O koži: za proizvodnju naših proizvoda koristi se samo 100% sintetička koža prvoklasne (ekskluzivne) kvalitete. Proizvodnja takvih proizvoda isključivo je ručne izrade .

Podržavamo prodaju proizvoda (prilagođenih životinjama) koji nisu prouzročili okrutnost životinja. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za proizvodnju uredskih garnitura i pribora je 100% sintetička koža (ekskluzivna) i izgleda jednako luksuzno kao originalna životinjska koža, a nijedna životinja nije ozlijeđena.

ručna obrada drveta

Značajke:

plus Kvalitetan i elegantan proizvod - proizveden u Turskoj
plus Izrađena od sintetičke kože i drveta
plus 100% RUČNO
plus Luksuzan dizajn: bijela koža i smeđe drvo
plus 11 komada uredskog pribora
plus 100% moguće reciklirati + ekološki prihvatljivo

Specifikacija:

Dimenzije: 58x39x1 cm
Materijal: koža, drvo, metal
Boja kože: bijela
Boja drveta: smeđa
Boja metala pribora: zlatna

Sadržaj paketa:

1x radna podloga s prostorom za skrivanje dokumenata
1x stalak za olovke
1x držač papira za note
1x držač kalendara
1x stalak za posjetnice i spajalice
1x kožni okvir za fotografije
1x jastučić za piće
1x ladica za dokumente
1x pločica s imenom (bez imena) i set zlatnih olovaka s bazom: kemijska olovka i nalivpero

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

98%
98%
Emanuel Piecnicz

Bijeli uredski set

Obrada
Dostava
Oblikovati

Nigdje nisam našao ništa slično u bijeloj koži. Set izgleda sjajno - savršeno se uklapa u moj ured. Svaki poslovni partner ili kupac ga hvali.

Prevedeno sa: sk