Kožni stolni set za Office - set od 4 kom: Bijela koža - ručno izrađena

Kod: 96-002
218,90 U$ Cijena bez PDV: 182,41 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Kožni stolni set za Office - set od 4 kom: Bijela koža 100% ručno izrađena. Ovaj jedinstveni visokokvalitetni stolni set učinit će vaš ured potpuno drugim mjestom

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Kožni stolni set za Office - set od 4 kom: Bijela koža 100% ručno izrađena. Ovaj jedinstveni visokokvalitetni stolni set učinit će vaš ured potpuno drugim mjestom. Maksimalni reprezentativni karakter zajamčen je uporabom najkvalitetnijih materijala - sintetičke kože. Svi proizvodi u ovoj kategoriji izrađeni su od prvoklasne 100% sintetičke kože, svi ručno izrađeni i iskreno sašiveni i obrađeni u HAND MADE proizvodnji . Jedinstveni dizajn smeđe kože izgleda maksimalno otmjeno i plemenito - luksuzni dodatak za ured, radnu sobu. Kožni SET sastoji se od 4 komada uredskog materijala: radna podloga s prostorom za skrivanje dokumenata, držač olovke, stalak za mobitel i kožni stalak za naljepnice s podsjetnicima. Luksuzna kožna podloga za stol (prostirka) - jedinstveni uredski dodaci. Podmetači za pisanje ili podmetači od umjetne kože - originalni ručni rad

Olovke, mobitel, bilješke, dokumenti ... sve zgodno organizirano i uredno zahvaljujući elegantnim kožnim dodacima na stolu.

poklon za menadžerakožni stalak za mobitelpoklon za poslovnu ženu

Radna podloga dizajnirana je tako da uvijek ima pri ruci vaše važne dokumente, a ne na dohvat ruke znatiželjnih očiju . Zahvaljujući svom skrivenom mjestu, omogućuje vam da važne dokumente držite sigurno skrivenima. Ispod naslovnice nalazi se prostor u koji možete lako spremiti svoje važne dokumente.

kožni uredski pribor

100% ručno izrađena i 100% sintetička koža - ovo je idealan poklon za sve koji cijene kvalitetan proizvod

O koži: za proizvodnju naših proizvoda koristi se samo 100% sintetička koža prvoklasne (ekskluzivne) kvalitete. Proizvodnja takvih proizvoda isključivo je ručne izrade .

Podržavamo prodaju proizvoda (prilagođenih životinjama) koji nisu prouzročili okrutnost životinja. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za proizvodnju uredskih garnitura i pribora je 100% sintetička koža (ekskluzivna) i izgleda jednako luksuzno kao originalna životinjska koža, a nijedna životinja nije ozlijeđena.

ručno rađena koža

Značajke:

plus Kvalitetan i elegantan proizvod
plus Izrađena od sintetičke kože
plus 100% RUČNO
plus Luksuzni dizajn: bijela koža
plus 4 komada uredskog pribora

Specifikacija:

Dimenzije: 49x34x1 cm
Materijal: koža
Boja kože: bijela
Boja šivanja: bijela

Sadržaj paketa:

1x radna podloga s prostorom za skrivanje dokumenata
1x držač olovke
1x držač papira za note
1x stalak za pametni telefon

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene