Kožni uredski dodaci u bijeloj boji - set uredskog stola - 12 kom (ručno izrađen)

Kod: 96-013
284,90 U$ Cijena bez PDV: 237,41 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Kožni uredski dodaci u bijeloj boji - set uredskog stola - 12 komada od sintetičke luksuzne kože - 100% ručna izrada.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Kožni uredski dodaci u bijeloj boji - set uredskog stola - 12 komada od sintetičke luksuzne kože - 100% ručna izrada. Ovaj jedinstveni visokokvalitetni stolni set učinit će vaš ured potpuno drugim mjestom. Maksimalni reprezentativni karakter zajamčen je uporabom najkvalitetnijih materijala - sintetičke kože. Svi proizvodi u ovoj kategoriji izrađeni su od prvoklasne 100% sintetičke kože, svi ručno izrađeni i iskreno sašiveni i obrađeni u HAND MADE proizvodnji .

Jedinstveni dizajn bijele kože izgleda maksimalno otmjeno i plemenito - luksuzni dodatak za ured ili radnu sobu. Kožni SET sastoji se od 12 komada uredskog materijala: radna podloga s prostorom za skrivanje dokumenata, držač olovke, držač papira za note, kožni stalak za mobitel, držač posjetnice, držač mobitela, 3x jastučić za piće, pločica s imenom i postavljene zlatne olovke - kemijska olovka i nalivpero. Luksuzno   kožna podloga za stol (prostirka) - jedinstveni uredski dodaci. Podmetači za pisanje ili podmetači od umjetne kože.

Vizitke, olovke, papir za bilješke, pametni telefoni, dokumenti ... sve to imate na pravom mjestu, ispred sebe!

kožni uredski setkožni držač posjetnicaluksuzni radni set

Radna podloga dizajnirana je tako da uvijek ima pri ruci vaše važne dokumente, a ne na dohvat ruke znatiželjnih očiju oko vas. Zahvaljujući svom skrivenom mjestu, omogućuje vam da važne dokumente držite sigurno skrivenima. Ispod naslovnice nalazi se prostor u koji možete lako spremiti svoje važne dokumente. Podloga izgleda luksuzno i elegantno zahvaljujući upotrebi prvoklasnih materijala u proizvodnji. Dodatak elegantnog izgleda izrađen od sintetičke kože u bijeloj boji definitivno će očarati sve.

bijela kožna podloga za pisanje

Kožna baza za stol od bijele kože sa zlatnom pločicom s imenom i zlatnim olovkama - olovka SET sastoji se od nalivpera i kemijske olovke. Ovaj set olovaka daje vam mogućnost upotrebe različitih olovaka u različite svrhe pisanja. Kemijsku olovku možete koristiti za obično pisanje, a nalivpero se koristi za potpisivanje ugovora i drugih važnih dokumenata. Cijeli set izgleda luksuzno i elegantno zahvaljujući upotrebi prvoklasnih materijala u proizvodnji. Ovaj ukras stola omogućit će vam pristup olovci ako je potrebno. Nema više traženja olovke na stolu ili u ladici.

bijeli kožni set zlatnih olovaka za ured

100% ručno izrađena i 100% sintetička koža - ovo je idealan poklon za sve koji cijene kvalitetan proizvod

O koži: za proizvodnju naših proizvoda koristi se samo 100% sintetička koža prvoklasne (ekskluzivne) kvalitete. Proizvodnja takvih proizvoda isključivo je ručne izrade .

Podržavamo prodaju proizvoda (prilagođenih životinjama) koji nisu prouzročili okrutnost životinja. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za proizvodnju uredskih garnitura i pribora je 100% sintetička koža (ekskluzivna) i izgleda jednako luksuzno kao originalna životinjska koža, a nijedna životinja nije ozlijeđena.

ručno rađena koža

Značajke:

plus Kvalitetan i elegantan proizvod
plus Izrađena od sintetičke kože
plus 100% RUČNO
plus Luksuzni dizajn: bijela koža
plus 12 komada uredskog pribora

Specifikacija:

Dimenzije: 45x39x1 cm
Materijal: koža, metal
Boja: bijela koža
Boja šivanja: bijela
Boja metala pribora: zlatna

Sadržaj paketa:

1x radna podloga s prostorom za skrivanje dokumenata
1x držač olovke
1x držač papira za note
1x kožni stalak za mobitel
1x držač posjetnice
1x držač za mobitel
3x jastučić za piće
1x pločica s imenom (bez imena) i set zlatnih olovaka s bazom: kemijska olovka i nalivpero.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene