Luksuzni elegantni uredski stol SET pribora 11 kom + satovi s brojčanikom (drvo + koža)

Kod: 96-051
361,90 U$ Cijena bez PDV: 301,59 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Luksuzan elegantan uredski stol SET pribora 11 kom + satovi s brojčanikom (drvo + koža). Originalni uredski poklon od "ZEBRANO" drveta i umjetne kože

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Luksuzan elegantan uredski stol SET pribora 11 kom + satovi s brojčanikom (drvo + koža). Originalni uredski poklon od "ZEBRANO" drveta i umjetne kože (100% ručni rad). Ovaj jedinstveni visokokvalitetni radni stol pretvorit će vaš ured u potpuno drugačije mjesto. Maksimalna reprezentativnost zajamčena je korištenjem najkvalitetnijih materijala - kože i drva. Svi proizvodi iz ove kategorije izrađeni su od visokokvalitetnog drva i prvoklasne 100% sintetičke kože, svi ručno i pošteno šivani i obrađeni u HAND MADE proizvodnji.

Jedinstveni dizajn crne kože sa smeđim drvetom izgleda izuzetno elegantno - Luksuzan dodatak uredu, radnoj sobi. Kožni SET sastoji se od 11 komada uredskog pribora: radna prostirka s prostorom za skrivanje dokumenata, stalak za olovke, stalak sa satom, držač papira za bilješke, stalak za kalendar, 2x podloge za piće, držač/skladište za dokumente, stalak s natpisom imena, set zlatnih olovki - kemijska i nalivpero.

Idealan kao poklon za vašeg šefa ili uredskog kolegu

set uredskih satova drveni poklon za šefa

Radna podloga dizajnirana je tako da vam važni dokumenti uvijek budu pri ruci, a ne na dohvatu znatiželjnih očiju oko vas. Zahvaljujući skrivenom mjestu, omogućuje vam da važne dokumente držite sigurno skrivenima. Ispod poklopca nalazi se prostor u koji možete lako pohraniti važne dokumente.

uredski blok za pisanje luksuzna koža i drvo

Drveni stolni stalak sa zlatnom pločicom + zlatne olovke - SET olovaka sastoji se od nalivpera i kemijske olovke. Ovaj set olovaka daje vam mogućnost korištenja različitih olovaka za različite svrhe pisanja. Kemijsku olovku možete koristiti za obično pisanje, a nalivpero se koristi za potpisivanje ugovora i drugih važnih dokumenata. Cijeli set izgleda luksuzno i elegantno zahvaljujući korištenju prvoklasnih materijala u izradi. Ovaj stolni ukras omogućit će vam pristup olovci ako je potrebno. Nema više traženja olovke na stolu ili u ladici.

stalak za kemijske olovke uredski luksuzni zlatni

Luksuzni držač za dokumente i papir izrađen od drva. Ovaj stolni dodatak jedan je od naših najboljih pomagača pri radu u uredu. Svakodnevno primamo i stvaramo mnoštvo radova kao rezultat našeg rada. Ali gdje ih staviti? Trebamo mjesto gdje ih možemo smjestiti kako bismo ih kasnije mogli sortirati. Naša ladica za dokumente sigurno će vam pomoći!

drveni dodatak uredu - držač dokumenata

ručno rađena koža

100% ručni rad i orahovo drvo - ovo je idealan poklon za svakoga tko cijeni kvalitetan proizvod

O koži: za izradu naših proizvoda koristi se samo 100% umjetna koža prvoklasne (Exclusive) kvalitete . Proizvodnja takvih proizvoda je isključivo ručni rad.

Podržavamo prodaju proizvoda (Animal Friendly) koji nisu uzrokovali okrutnost prema životinjama. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za izradu uredskih garnitura i dodataka je 100% sintetička koža (Exclusive) i izgleda luksuzno kao i originalna životinjska koža, a niti jedna životinja nije ozlijeđena.

ručno izrađeno drvo

Značajke:

plus Visokokvalitetan i elegantan proizvod - proizveden u Turskoj
plus Izrađena od umjetne kože i drveta
plus 100% RUČNI RAD
plus Luksuzni dizajn: crna koža i Zebrano drvo
plus 11 komada uredskog pribora
plus 100% reciklirati + ECO friendly

Specifikacija:

Dimenzije prostirke: 59x39x1 cm
Materijal: koža, drvo, metal
Boja kože: crna
Boja drveta: Zebrano
Boja metala dodataka: zlatna

Sadržaj paketa:

1x radna prostirka s prostorom za skrivanje dokumenata
1x postolje sa satom
1x stalak za olovke
1x držač papira za bilješke
1x držač za kalendar
2x podloge za piće
1x držač dokumenata
1x postolje s pločicom s imenom (bez imena)
1x set zlatnih olovki: kemijska i nalivpero

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene