Uredski stolni set 9 kom - luksuzna koža (smeđa koža - ručna izrada)

Kod: 96-008
273,90 U$ Cijena bez PDV: 228,25 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Uredski stolni set 9 kom - luksuzna koža (smeđa koža - ručno izrađena) elegantni stolni stol za radnu sobu izrađen od sintetičke kože.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Zašto smo najbolji?

Preko 35 000 YT pretplatnici Preko 1000 YT video recenzije 10 milijuna pogleda
Profesionalni savjetovanje
Tržišni lider već 12 godina
Svi proizvodi mi testiramo

Opis proizvoda

Uredski stolni set 9 kom - luksuzna koža (smeđa koža - ručno izrađena) elegantni stolni stol za radnu sobu, izrađen od sintetičke kože u smeđoj boji. Ovaj jedinstveni visokokvalitetni stolni set učinit će vaš ured potpuno drugim mjestom. Maksimalni reprezentativni karakter zajamčen je uporabom najkvalitetnijih materijala sintetičke kože. Svi proizvodi u ovoj kategoriji izrađeni su od prvoklasne 100% sintetičke kože, svi ručno izrađeni i iskreno sašiveni i obrađeni u HAND MADE proizvodnji .

Jedinstveni dizajn smeđe kože izgleda maksimalno otmjeno i plemenito - luksuzni dodatak za ured ili radnu sobu. Kožni SET sastoji se od 9 komada uredskog materijala: radna podloga s prostorom za skrivanje dokumenata, držač olovke, držač papira za bilješke, držač kalendara, kožni stalak za naljepnice s podsjetnicima, podloga za piće, pločica s imenom i set zlatnih olovaka - kemijska olovka i fontana olovka olovka.

Luksuzan i elegantan kožni uredski set

luksuzni uredski stoni pribor za ured

Radna podloga dizajnirana je tako da uvijek ima pri ruci vaše važne dokumente, a ne na dohvat ruke znatiželjnih očiju oko vas. Zahvaljujući svom skrivenom mjestu, omogućuje vam da važne dokumente držite sigurno skrivenima. Ispod naslovnice nalazi se prostor u koji možete lako spremiti svoje važne dokumente.

Kožna podloga za stol

Kožni stalak na stolu od smeđe kože sa zlatnom pločicom s imenom + zlatne olovke - SET olovka sastoji se od nalivpera i kemijske olovke. Ovaj set olovaka daje vam mogućnost upotrebe različitih olovaka u različite svrhe pisanja. Kemijsku olovku možete koristiti za obično pisanje, a nalivpero se koristi za potpisivanje ugovora i drugih važnih dokumenata. Cijeli set izgleda luksuzno i elegantno zahvaljujući upotrebi prvoklasnih materijala u proizvodnji. Ovaj ukras stola omogućit će vam pristup olovci ako je potrebno. Nema više traženja olovke na stolu ili u ladici.

zlatne olovke sa stalkom

100% ručno izrađena i 100% sintetička koža - ovo je idealan poklon za sve koji cijene kvalitetan proizvod

O koži: za proizvodnju naših proizvoda koristi se samo 100% sintetička koža prvoklasne (ekskluzivne) kvalitete. Proizvodnja takvih proizvoda isključivo je ručne izrade .

Podržavamo prodaju proizvoda (prilagođenih životinjama) koji nisu prouzročili okrutnost životinja. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za proizvodnju uredskih garnitura i pribora je 100% sintetička koža (ekskluzivna) i izgleda jednako luksuzno kao originalna životinjska koža, a nijedna životinja nije ozlijeđena.

ručno rađena koža

Značajke:

plus Kvalitetan i elegantan proizvod
plus Izrađena od sintetičke kože
plus 100% RUČNO
plus Luksuzni dizajn: smeđa koža
plus 9 komada uredskog pribora

Specifikacija:

Dimenzije: 49x34x1 cm
Materijal: koža, metal
Boja kože: smeđa
Boja metala pribora: zlatna

Sadržaj paketa:

1x radna pločica s prostorom za skrivanje dokumenata
1x stalak za olovke
1x držač papira za note
1x A5 dnevni red
1x držač kalendara
1x jastučić za piće
1x pločica s imenom (bez imena) i set zlatnih olovaka s bazom: kemijska olovka i nalivpero

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene