Uredski stolni set 9 kom - luksuzna koža (smeđa koža - ručna izrada)

Kod: 96-008
273,90 U$ Cijena bez PDV: 228,25 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Uredski stolni set 9 kom - luksuzna koža (smeđa koža - ručno izrađena) elegantni stolni stol za radnu sobu izrađen od sintetičke kože.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Uredski stolni set 9 kom - luksuzna koža (smeđa koža - ručno izrađena) elegantni stolni stol za radnu sobu, izrađen od sintetičke kože u smeđoj boji. Ovaj jedinstveni visokokvalitetni stolni set učinit će vaš ured potpuno drugim mjestom. Maksimalni reprezentativni karakter zajamčen je uporabom najkvalitetnijih materijala sintetičke kože. Svi proizvodi u ovoj kategoriji izrađeni su od prvoklasne 100% sintetičke kože, svi ručno izrađeni i iskreno sašiveni i obrađeni u HAND MADE proizvodnji .

Jedinstveni dizajn smeđe kože izgleda maksimalno otmjeno i plemenito - luksuzni dodatak za ured ili radnu sobu. Kožni SET sastoji se od 9 komada uredskog materijala: radna podloga s prostorom za skrivanje dokumenata, držač olovke, držač papira za bilješke, držač kalendara, kožni stalak za naljepnice s podsjetnicima, podloga za piće, pločica s imenom i set zlatnih olovaka - kemijska olovka i fontana olovka olovka.

Luksuzan i elegantan kožni uredski set

luksuzni uredski stoni pribor za ured

Radna podloga dizajnirana je tako da uvijek ima pri ruci vaše važne dokumente, a ne na dohvat ruke znatiželjnih očiju oko vas. Zahvaljujući svom skrivenom mjestu, omogućuje vam da važne dokumente držite sigurno skrivenima. Ispod naslovnice nalazi se prostor u koji možete lako spremiti svoje važne dokumente.

Kožna podloga za stol

Kožni stalak na stolu od smeđe kože sa zlatnom pločicom s imenom + zlatne olovke - SET olovka sastoji se od nalivpera i kemijske olovke. Ovaj set olovaka daje vam mogućnost upotrebe različitih olovaka u različite svrhe pisanja. Kemijsku olovku možete koristiti za obično pisanje, a nalivpero se koristi za potpisivanje ugovora i drugih važnih dokumenata. Cijeli set izgleda luksuzno i elegantno zahvaljujući upotrebi prvoklasnih materijala u proizvodnji. Ovaj ukras stola omogućit će vam pristup olovci ako je potrebno. Nema više traženja olovke na stolu ili u ladici.

zlatne olovke sa stalkom

100% ručno izrađena i 100% sintetička koža - ovo je idealan poklon za sve koji cijene kvalitetan proizvod

O koži: za proizvodnju naših proizvoda koristi se samo 100% sintetička koža prvoklasne (ekskluzivne) kvalitete. Proizvodnja takvih proizvoda isključivo je ručne izrade .

Podržavamo prodaju proizvoda (prilagođenih životinjama) koji nisu prouzročili okrutnost životinja. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za proizvodnju uredskih garnitura i pribora je 100% sintetička koža (ekskluzivna) i izgleda jednako luksuzno kao originalna životinjska koža, a nijedna životinja nije ozlijeđena.

ručno rađena koža

Značajke:

plus Kvalitetan i elegantan proizvod
plus Izrađena od sintetičke kože
plus 100% RUČNO
plus Luksuzni dizajn: smeđa koža
plus 9 komada uredskog pribora

Specifikacija:

Dimenzije: 49x34x1 cm
Materijal: koža, metal
Boja kože: smeđa
Boja metala pribora: zlatna

Sadržaj paketa:

1x radna pločica s prostorom za skrivanje dokumenata
1x stalak za olovke
1x držač papira za note
1x A5 dnevni red
1x držač kalendara
1x jastučić za piće
1x pločica s imenom (bez imena) i set zlatnih olovaka s bazom: kemijska olovka i nalivpero

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene