Ženski ružičasti kožni stolni SET - 8 kom uredskog pribora (100% RUČNI RAD)

Kod: 96-053
251,90 U$ Cijena bez PDV: 209,91 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Ženski ružičasti kožni radni stol SET - uredski pribor od 8 kom (100% RUČNI RAD), ekscentričan i luksuzan od umjetne luksuzne kože.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Ženski ružičasti kožni stolni stol SET - uredski pribor od 8 kom (100% RUČNI RAD), ekscentričan i luksuzan od umjetne luksuzne kože. Ovaj jedinstveni visokokvalitetni radni stol pretvorit će vaš ured u potpuno drugačije mjesto. Maksimalna individualnost i jedinstveni karakter zajamčeni su korištenjem najkvalitetnijih materijala - umjetne kože. Svi proizvodi iz ove kategorije izrađeni su od prvoklasne 100% sintetičke kože, svi ručno i pošteno šivani i obrađeni u HAND MADE proizvodnji.

Jedinstveni dizajn ružičaste kože izgleda izuzetno elegantno - Luksuzan dodatak za ured, radnu sobu. Kožni SET se sastoji od 8 komada uredskog pribora: radna prostirka i navlaka, stalak za olovke, držač papira za bilješke, držač za kalendar, podloga za piće, postolje sa stalkom za olovke, set zlatnih olovaka - kemijska olovka i nalivpero.

Komplet za damu koja ima "svoj" stil

luksuzni ženski uredski set za pribor za dokumente

Kožni stolni stalak od roze kože + zlatne olovke - SET olovaka sastoji se od nalivpera i kemijske olovke. Ovaj set olovaka daje vam mogućnost korištenja različitih olovaka za različite svrhe pisanja. Kemijsku olovku možete koristiti za obično pisanje, a nalivpero se koristi za potpisivanje ugovora i drugih važnih dokumenata. Cijeli set izgleda luksuzno i elegantno zahvaljujući korištenju prvoklasnih materijala u izradi. Ovaj stolni ukras omogućit će vam pristup olovci ako je potrebno. Nema više traženja olovke na stolu ili u ladici.

set luksuznih ženskih olovaka od ružičastog zlata

Radna podloga dizajnirana je tako da vam važni dokumenti uvijek budu pri ruci, a ne na dohvatu znatiželjnih očiju oko vas. Zahvaljujući skrivenom mjestu, omogućuje vam da važne dokumente držite sigurno skrivenima. Ispod poklopca nalazi se prostor u koji možete lako pohraniti važne dokumente.

100% ručni rad i orahovo drvo - ovo je idealan poklon za svakoga tko cijeni kvalitetan proizvod

ružičasti stol za dokumente za ured

O koži: za izradu naših proizvoda koristi se samo 100% umjetna koža prvoklasne (Exclusive) kvalitete . Proizvodnja takvih proizvoda je isključivo ručni rad.

Podržavamo prodaju proizvoda (Animal Friendly) koji nisu uzrokovali okrutnost prema životinjama. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za izradu uredskih garnitura i dodataka je 100% sintetička koža (Exclusive) i izgleda luksuzno kao i originalna životinjska koža, a niti jedna životinja nije ozlijeđena.

ručno rađena koža

Značajke:

plus Kvalitetan i elegantan proizvod
plus Izrađena od umjetne kože
plus 100% RUČNI RAD
plus Luksuzna verzija: ružičasta koža
plus 8 komada uredskog pribora

Specifikacija:

Dimenzije prostirke: 59x39x1 cm
Materijal: sintetička koža, metal
Boja: roza koža
Boja metala dodataka: zlatna

Sadržaj paketa:

1x radna prostirka s presvlakom
1x stalak za olovke
1x držač papira za bilješke
1x držač za kalendar
1x podloga za piće
1x postolje sa postoljem za olovke
1x set zlatnih olovki: kemijska i nalivpero

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene