Batman maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval

Kod: 88-280
35,20 U$ Cijena bez PDV: 29,34 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Batman maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Batman kostim (maska) izrađen od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Batman maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Batman kostim (maska) izrađen od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan. Gledanje i disanje kroz usta i nos maske je ugodno i prozračno.

Batman maska za karneval

Halloween maske za dječake/djevojčice (djecu) ili odrasle

Batman je jedan od najlegendarnijih komičnih likova i superheroja. Njegova maska bilježi prepoznatljiv izgled. Batman je poznat po svojoj mračnoj i misterioznoj osobnosti koja se bori protiv kriminala u Gothamu. Maska Batmana omogućuje vam da se transformirate u ovaj kultni lik i postanete čuvar pravde na raznim kostimiranim događanjima. Ova lateks maska u obliku Batman stoga je potpuno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i drugo. Naše maske poput Batmana najbolje se ističu za Noć vještica, karneval, disko, u klubu, na zabavi ili festivalu, one su prava investicija za vas ako želite impresionirati i prije svega biti cool.

Batman maska za Noć vještica

Karnevalske maske - Karnevalske maske od lateksa za djecu i odrasle

Pogodan i kao originalan poklon za drage osobe. Maske možete kupiti online u našem e-shopu. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih materijala od lateksa jamči privlačan i ne samo izvrstan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalski kostimi (maske) pomno su dizajnirani i s mnoštvom nevjerojatnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superheroje ili čudovišta iz strašnih filmova.

sadržaj paketa:

1x Batman maska

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

98%
98%
Lucian

Batman maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval

Dobra maska za karneval
Čvrsto je
Dobro drži oblik

Sve je u redu

Prevedeno sa: sk