PIKACHU maska za noć vještica - Pikachu maska za lice i glavu s ušima i naočalama žuta pletena

Kod: 88-317
31,90 U$ Cijena bez PDV: 26,59 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

PIKACHU maska za noć vještica - Pikachu maska za lice i glavu s ušima i naočalama žuto pletena - za djecu (djecu) i odrasle za zabavu ili karneval.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

PIKACHU maska za noć vještica - Pikachu maska za lice i glavu s ušima i naočalama žuto pletena - za djecu (klince) i odrasle za zabavu ili karneval, ili kao cool maske za zabavu ili proslavu. Dječji i odrasli kostim (maska) s motivom Pikachua izrađen od ekološki prihvatljivog i netoksičnog akrilnog pletiva . Gledanje i disanje kroz usta i nosnice maske je ugodno i prozračno.

pikachu maska maska za lice s ušima

Halloween maske za dječake (djecu) ili odrasle

Svi znaju pokemon karte, a pretpostavljam da je najpoznatija Pikachu ikona . Ova akrilna pletena maska u obliku Pikachua stoga je apsolutno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i drugo. Naše maske poput Pikachua najbolje se ističu na Noći vještica, karnevalu, disku, klubu, zabavi ili festivalu, one su prava investicija za vas ako želite impresionirati, a posebno biti cool.

Pikachu maska za lice za Noć vještica

Karnevalske maske - akrilne karnevalske maske za djecu i odrasle

Pogodan i kao originalan poklon za drage osobe. Maske možete kupiti online u našem e-shopu. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih materijala od lateksa jamči privlačan i ne samo izvrstan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalski kostimi (maske) pomno su dizajnirani i s puno nevjerojatnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superheroje ili strašna filmska čudovišta ili životinje.

pikachu maska za lice karnevalska zabava

Sadržaj paketa:

1x Pikachu maska
1x naočale

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene