Šimpanza maska - šimpanza silikonska maska za lice (glavu) za djecu i odrasle

Kod: 88-327
31,90 U$ Cijena bez PDV: 26,59 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Maska čimpanze - Smiješna čimpanza (majmun) silikonska maska za lice (glavu) za djecu i odrasle - od 100% prirodnog lateksa za Noć vještica ili karneval.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Maska čimpanze - Smiješna silikonska maska za lice (glavu) čimpanza (majmun) za djecu i odrasle - izrađena od 100% prirodnog lateksa za Noć vještica ili karneval. Dječji i odrasli kostimi (maske). Materijal koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan. Gledanje i disanje kroz usta i nosnice maske je ugodno i prozračno.

maska čimpanze lice majmuna silikonska lateks maska za glavu

Halloween maske za dječake (djecu) ili odrasle

Halloween maska zanimljiva je svojim dorađenim dizajnom i detaljima koji je čine upečatljivim dodatkom sablasnoj atmosferi. Sa svojim jezivim karakteristikama i impresivnim elementima, imat ćete dojam da ulazite u svijet životinja. To je savršen dodatak za one koji žele stvoriti osjećaj napetosti i misterije na zabavi za Noć vještica. S ovom maskom na licu postat ćete jedan od najpopularnijih i najpriznatijih filmskih junaka ili kultnih životinja i likova, a to će vam zajamčeno donijeti puno komplimenata i sretnih reakcija.

Ova maska od lateksa stoga je apsolutno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i dr. Naše zastrašujuće maske najbolje se ističu za Noć vještica, karneval, disko, u klubu, na zabavi ili festivalu, prava su investicija za vas ako želite impresionirati i prije svega biti cool.

Maska za glavu majmuna čimpanze silikonski lateks

Karnevalske maske - Karnevalske maske od lateksa za djecu i odrasle

Pogodan i kao originalan poklon za drage osobe. Maske možete kupiti online u našem e-shopu. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih materijala od lateksa jamči privlačan i ne samo izvrstan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalski kostimi (maske) pomno su dizajnirani i s puno nevjerojatnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superheroje ili strašna filmska čudovišta ili životinje.

Sadržaj paketa:

1x silikonska maska majmun čimpanza

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene