Strašna lutka (djevojčica) Momo maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval

Kod: 88-293
31,90 U$ Cijena bez PDV: 26,59 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Strašna lutka (djevojčica) Momo maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Dječji i odrasli kostim (maska) od 100% prirodnog lateksa.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Strašna lutka (djevojčica) Momo maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Dječji i odrasli kostim (maska) izrađen od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan. Gledanje i disanje kroz usta i nos maske je ugodno i prozračno.

Zastrašujuća maska za lice djevojka (lutka) Momo

Zastrašujuća maska za lice djevojka (lutka) Momo

Halloween maske za dječake/djevojčice (djecu) ili odrasle

Momo je jezivi lik tajanstvenog osmijeha, izražajnih očiju i duge kose, koji će savršeno poslužiti kao savršena inspiracija za masku za Noć vještica. Njezin sofisticirano izrađen izgled stvorit će ugođaj straha i tajanstvenosti na svakoj zabavi. Ova lateks maska u obliku Momo stoga je potpuno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i dr. Naše maske kao što je Momo najbolje se ističu na Halloweenu, karnevalu, disku, u klubu, na zabavi ili festivalu, one su prava investicija za vas ako želite impresionirati, a posebno biti cool.

Momo Halloween maska za djecu

Karnevalske maske - Karnevalske maske od lateksa za djecu i odrasle

Pogodan i kao originalan poklon za drage osobe. Maske možete kupiti online u našem e-shopu. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih materijala od lateksa jamči privlačan i ne samo izvrstan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalske nošnje (maske)   pažljivo su dizajnirani i s puno nevjerojatnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superjunake ili strašna filmska čudovišta.

Sadržaj paketa:

1x Momo maska

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene