Bubanj s jezikom - set čeličnih bubnjeva s jezikom s 2 palice

Kod: 11-655
49,50 U$ 38,50 U$ Cijena bez PDV: 32,09 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Bubanj s jezikom - Čelični set bubnjeva s jezikom s 2 palice - ovi bubnjevi su simfonija ideja i glazbenih inovacija koje će uzburkati vaše glazbeno iskustvo.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Bubanj s jezikom - Čelični set bubnjeva s jezikom s 2 palice - ovi bubnjevi su simfonija ideja i glazbenih inovacija koje će uzburkati vaše glazbeno iskustvo. Ovaj čelični dragulj nepogrešiv je suputnik svim ljubiteljima melodičnosti i njihovih kreativnih izražajnih puteva. Njegov kompaktni dizajn i izdržljivi materijali čine ga pouzdanim partnerom za glazbene avanture na cesti i kod kuće. Oživite svoje glazbene izričaje i dopustite Tongue bubnju da pomakne granice vaše kreativnosti.

tongue drums set čeličnih bubnjeva

Prikladno za sve dobne skupine

Bubanj s jezikom je glazbeni instrument koji je privlačan svim dobnim skupinama svojom jedinstvenom kombinacijom zvuka i jednostavne upotrebe. Njegov ugodan ton i intuitivna kontrola čine ga idealnim suputnikom za mlade glazbene entuzijaste i iskusne svirače. Bez obzira da li ste početnik ili napredni glazbenik , Tongue drum vam otvara vrata u svijet melodije i ritma. Uživajte u beskrajnim mogućnostima stvaranja glazbe s ovim univerzalnim instrumentom koji donosi radost sviranja svakom uzrastu.

jezičak čelični set bubnjeva

Nježna nebeska melodija

Jezični bubanj nosi sa sobom čarobni dodir meke nebeske melodije. Njegov čelični jezik stvara bogato zvučno iskustvo koje ističe ljepotu glazbe u najdelikatnijem prikazu. Sa svakim dodirom, njegove tipke ispuštaju melodične tonove , stvarajući atmosferu mirne harmonije. S Tongue drumom nema glazbenih ograničenja - samo čista, nebeska melodija koja privlači dušu i nosi djelić nebeske glazbene magije . Pažljivo odabrani materijali nisu samo čvrsti, već i otporni na vrijeme i zahtjevne uvjete. Svaki komad izrađen od ovih materijala odražava predanost kvaliteti i trajnosti.

Tehnički podaci:

  • Materijal: čelik, drvo, guma
  • Dimenzije proizvoda: 16 x 16 x 8 cm
  • Težina: 520g


Sadržaj paketa:

1x bubanj s jezikom
2x bataci
4x ekstenzije za prste
1x Glazbena knjiga
1x torba za nošenje
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene