Putno glačalo - parica za odjeću (haljine) - mini prijenosno ručno glačalo za odjeću s rotacijom od 90°

Kod: 11-704
42,90 U$ Cijena bez PDV: 35,75 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Putno glačalo - parica za odjeću (haljine) - mini prijenosno ručno glačalo za odjeću s rotacijom od 90° je​ ultra lagano, jednostavno za korištenje i pogodno za suho i mokro glačanje.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Putno glačalo - aparat za glačanje na paru za odjeću (haljine) - mini prijenosno ručno glačalo za odjeću s rotacijom od 90° je​ ultra lagano, jednostavno za korištenje i prikladno za suho i mokro glačanje, s praktičnom funkcijom vodene magle za dodatnu paru . Održavajte svoju odjeću glatkom i bez nabora bez napora s putnim glačalom . Ručka je ergonomskog dizajna i može se rotirati za 90°. Putna pegla zagrijava se za samo 20 sekundi , što vam štedi vrijeme. Koristite ga na ravnim površinama ili za vješanje odjeće. Opremljen je praktičnom izolacijskom podlogom i čašicom za mjerenje vode. Idealno je rješenje za održavanje elegancije tijekom putovanja!

Najbolje putno glačalo na paru za odjeću

Najbolje putno glačalo na paru za odjeću

Brzo zagrijavanje za 20 sekundi

Putna pegla idealan je suputnik za svakoga tko želi ostati šik čak i u pokretu. Sa svojim kompaktnim dimenzijama od 20,5 x 17 x 9,5 cm i malom težinom od samo 300 grama, lako staje u svaki prtljažnik ili ruksak. Brzo zagrijavanje u 20 sekundi znači da vaša odjeća može biti glatka i ravna točno na vrijeme, bez nepotrebnog čekanja. Praktična funkcija vodene maglice dodaje dodatnu paru za učinkovitije glačanje, što je posebno korisno na putovanjima gdje je svaka minuta važna.

mini glačalo za putovanja mali prijenosni aparat za paru za odjeću

Ergonomska ručka rotirajuća za 90°

Ergonomski oblikovana ručka koja se može okretati za 90° osigurava maksimalnu udobnost i fleksibilnost prilikom glačanja. Ovaj inovativni dizajn omogućuje vam jednostavno manevriranje glačalom preko odjeće bez osjećaja umora ili nelagode u ruci. Ova funkcionalnost povećava dostupnost teško dostupnim mjestima i olakšava glačanje različitih vrsta odjeće, što ovo glačalo čini uistinu univerzalnim alatom za sve.

najbolji ručni aparat za paru za odjeću - prijenosno glačalo za odjeću

Učinkovito na različitim vrstama površina

Putna pegla je dizajnirana da bude učinkovita na različitim vrstama površina. Bilo da odjeću trebate glačati ravno položenu ili radije glačate predmete koji vise izravno na vješalici, ovo glačalo pruža fleksibilnost koja vam je potrebna. Zahvaljujući svojoj svestranosti i uključenoj izolacijskoj podlozi koja štiti površine od oštećenja, zajedno s mjernom posudicom za vodu za jednostavno punjenje, ovo je glačalo savršeno rješenje za glačanje u bilo kojem okruženju. Njegova sposobnost učinkovitog rada na širokom rasponu materijala i površina čini ga neophodnim dodatkom za svakoga tko želi izgledati šik u pokretu.

Specifikacija:

  • Materijal: ABS, aluminij
  • Dimenzije proizvoda: 20,5 x 17 x 9,5
  • Neto težina: 300 grama
  • Ulaz: 220V
  • Izlazna snaga: 26W


Sadržaj paketa:

1x kompaktno putno glačalo malo
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene