Ruža za Valentinovo - XXL Veliki cvijet crvena ruža poklon 1,6m

Kod: 11-653
64,90 U$ Cijena bez PDV: 54,09 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Ruža za Valentinovo - XXL Veliki cvijet crvena ruža poklon 1,6m​ - romantičan poklon za nju - ženu, djevojku, dečka, ženu, ne samo za Valentinovo.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Valentinova ruža - XXL Veliki cvijet crvena ruža poklon 1,6m​ - romantičan poklon za nju - ženu, djevojku, dečka, ženu, ne samo za Valentinovo, koje neće zaboraviti. Ruža je kraljica cvjetnog kraljevstva, zapanjujuća svojom veličinom i izuzetnom gracioznošću. Ova monumentalna ljepotica svojom veličanstvenom prisutnošću krasi svaki prostor i izaziva čuđenje kod svakoga tko je vidi. Svojim masivnim listovima i elegantnim oblikom predstavlja unikat koji spaja ljepotu prirode i rt. Divovska XXL ruža nije samo cvjetni dodatak, ona je izraz veličine i ljepote koji slavi gracioznost i bit prirodne elegancije.

Ruže kao poklon ženi - XXL ogromna ruža

XXL ogromna ruža - Ruže kao poklon ženi

Romantično iznenađenje za Valentinovo

Valentinovo iznenađenje je tajanstveni melem ljubavi, umotan u prekrasan paket nježne romantike. Ovo čarobno iskustvo donosi u vezu ljepotu iznenađenja i radosti koju nećete zaboraviti. Njegov jedinstveni šarm i romantični štih stvaraju nezaboravne uspomene, jer svaki trenutak s ovim iznenađenjem pun je ljubavi i sreće . Učinite Valentinovo nezaboravnim ovom prekrasnom gestom koja će rascvjetati srca i zasjati najsretniju ljubav.

gigantska ruža 1,6m gigantska ruža poklon

Neprolazna ljepota

Ova XXL ruža naglašava izvrsnost svog raspoloženja koje ne blijedi. Za razliku od obične ruže, ova cvjetna kraljica ostavlja dojam neizmjerne svježine i traje zauvijek. Svaki pogled na njega, evocira poseban trenutak kada je darovan, a sa svakom godinom njegova ljepota i draž samo se produbljuju. Dopustite da vas ponese ljepota i priča koju besmrtna ljepota XXL ruže ispisuje u vašem životu.

Tehnički podaci:

  • Materijal: PE
  • Dimenzije proizvoda: stabljika: 1,6 m, promjer ruže: 70 cm
  • Težina: 350 g

Sadržaj paketa:

1x velika XXL ruža

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene