Dlakave dame kupaći kostim s muškim ispisom - tamno

Kod: 200-012
88,00 U$ Cijena bez PDV: 73,34 U$
rasprodano Nažalost, ovaj proizvod je rasprodan. Ovaj proizvod više nije dostupan.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards

Dlakave dame kupaći kostim s muškim ispisom - tamno. TOP kupaćih kostima za vruće dane na svakoj plaži s privlačan i nezaboravljen originalni ispis.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Dlakave dame kupaći kostim s muškim ispisom - tamno. TOP kupaćih kostima za vruće dane na svakoj plaži s privlačan i nezaboravljen originalni ispis. Napravite smiješne situacije u bazenima ili na moru, kada vas ljudi gledaju u ovom ekskluzivnom kupaćem kostimu. Kupaći kostimi imaju kontroverzni, ali posebno smiješan dojam jer pokazuju tijelo muškaraca i u kojima će žena izgledati kao momak. Oni su ukrašeni modelom tijela muškaraca s detaljanim detaljima poput bradavica, vidljivog trbuha ptića, dlakavih mjesta na najrazvijenijim područjima - prsima, leđima, prepone, trbuha i trbuhu.

Želite li biti jedinstvena tijekom ove ljetne sezone na plaži i doći do nečega novo? Ove krznene žene kupaće kostime su idealan način kako doći do nje! Pokažite svima oko sebe, da ste svjež i zabavite se.

Punjena dama kupaći kostim tamno

Ne morate brinuti o niskoj kvaliteti kupaćih kostima, možete biti sigurni! Ovi kupaći kostimi su kvalitetni i ručno izrađeni od finih materijala kako bi se osiguralo udobno nošenje.

U e-trgovini su dostupni ti ekstravagantni kupaći kostimi u tri nijanse , tako da imate jedinstveni izbor odabrati one one koje odgovaraju savršeno vašoj koži.

Specifikacije kupaćih kostima za žene:

  • Ručno ušiveno u Kaliforniju
  • Izrađen od materijala od poli-spandexa, mekan za dodir i udoban za nošenje
  • Visoka rezolucija ispisa na prednjoj i stražnjoj strani

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene