Čarobni dekantar vina - luksuzni aerator

Kod: 94-023
U$53.90 Cijena bez PDV: U$44.92
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Čarobni dekantar vina - luksuzni aerator za prozračivanje crnog vina u kratkom vremenu osvijetliti njezine aromatske i okusne značajke.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Čarobni dekantar vina - luksuzni aerator za prozračivanje crnog vina u kratkom vremenu istakne svoje aromatske i okusne osobine . To je jednostavno neophodan dodatak ljubavniku crvenog vina koji može poštovati kvalitetu i zna da vino mora disati. Samo stavite preko čaše i ulijte vino kroz nju i uživajte u pravom ukusu od prvog trenutka. Vidjet ćete razliku u aromi i okusu korištenjem ovog dekantera. Veliki okus vina ne ovisi samo o njegovoj klasi i vrsti kakvoće. Potrebni detalji za povećanje okusa i mirisa vina su posluživanje i ulijevanje u staklo. Neka vina će izaći nakon dekantiranja . Za vinara je dekantiranje vina dugotrajan i vrlo težak proces koji mora biti pravilno napravljen za održavanje okusa i mirisa vina. Koristeći ovu metodu možete modificirati posebno stariju vinu ili vina s jakim okusom.

čarobni dekantar vina

Nema lakšeg postupka koji može naglasiti okus i miris vina za savršeno iskustvo. Stanica dekantera ne mora biti skrivena negdje u ormaru. Njegov jednostavan i moderan dizajn osvjetljava svaki prostor . Stand krivulje igraju s svjetlom i impresionirati će svakoga u svakoj prilici.

Značajke:

plus atraktivan i elegantan dizajn
plus poboljšava miris mirisa vina u roku od jedne sekunde
plus izrađene od visoko kvalitetnog akrilika i silikona

Sadržaj pakiranja:

1x dekanter
1x postolje
2x postolje
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene