Električno elegantno otvaranje vina

Kod: 94-014
42,90 U$ Cijena bez PDV: 35,75 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Luksuzni električni elegantni otvarač vina - Otvaranje vina nikada nije bilo lakše i elegantnije kao naš električni otvarač. Postupak je jednostavan.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Luksuzni električni elegantni otvarač vina - Otvaranje vina nikada nije bilo jednostavnije i elegantnije kao naš električni otvarač . Postupak je jednostavan - pričvrstite bocu folije, stavite otvarač vina na vrh boce i pritisnite gumb.

Ne morate brinuti o bilo kakvim problemima kao što je potapanje pluta - vino će se brzo i automatski otvoriti. Kušanje dobrog vina nezaboravno je iskustvo. Naravno, osim ako ne koristite klasični otvarač vina. Ako ste umorni od hrvanja s čepovima, probajte ovaj elegantni otvarač za boce! S ovim luksuznim otvaranjem ćete uštedjeti vrijeme, Jer otvaranje vina će trajati samo nekoliko sekundi! Zasigurno svatko zna probleme kako otvoriti vino i kako brzo i pouzdano izvaditi pluto kako bi izbjegao devalvaciju ukusnog pića.

Lako je s našim električnim otvaračima vina. Uzmite otvarač, pričvrstite ga na vratu boce, pritisnite ga i unutar deset sekundi pluto je udaljen! To je to! Omiljeni gadget među ljubiteljima vina i sada je već dostupan u vašoj zemlji. Luksuzni dar!

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene