Električno elegantno otvaranje vina

Kod: 94-014
42,90 U$ Cijena bez PDV: 35,75 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Luksuzni električni elegantni otvarač vina - Otvaranje vina nikada nije bilo lakše i elegantnije kao naš električni otvarač. Postupak je jednostavan.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Zašto smo najbolji?

Preko 35 000 YT pretplatnici Preko 1000 YT video recenzije 10 milijuna pogleda
Profesionalni savjetovanje
Tržišni lider već 12 godina
Svi proizvodi mi testiramo

Opis proizvoda

Luksuzni električni elegantni otvarač vina - Otvaranje vina nikada nije bilo jednostavnije i elegantnije kao naš električni otvarač . Postupak je jednostavan - pričvrstite bocu folije, stavite otvarač vina na vrh boce i pritisnite gumb.

Ne morate brinuti o bilo kakvim problemima kao što je potapanje pluta - vino će se brzo i automatski otvoriti. Kušanje dobrog vina nezaboravno je iskustvo. Naravno, osim ako ne koristite klasični otvarač vina. Ako ste umorni od hrvanja s čepovima, probajte ovaj elegantni otvarač za boce! S ovim luksuznim otvaranjem ćete uštedjeti vrijeme, Jer otvaranje vina će trajati samo nekoliko sekundi! Zasigurno svatko zna probleme kako otvoriti vino i kako brzo i pouzdano izvaditi pluto kako bi izbjegao devalvaciju ukusnog pića.

Lako je s našim električnim otvaračima vina. Uzmite otvarač, pričvrstite ga na vratu boce, pritisnite ga i unutar deset sekundi pluto je udaljen! To je to! Omiljeni gadget među ljubiteljima vina i sada je već dostupan u vašoj zemlji. Luksuzni dar!

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene