Etikete za piće - Silikonski markeri za čaše u boji ananasa - 6 kom

Kod: 94-035
13,20 U$ Cijena bez PDV: 11,00 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Etikete za piće - Silikonski markeri za čaše u boji ananasa - 6 komada unijet će raznolikost u svaku šalicu ili čašu i nitko više neće pogriješiti šalicu.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Etikete za piće - Silikonski markeri za šalice s ananasom u boji - 6 komada unijet će raznolikost u svaku šalicu ili čašu i nitko više neće pogriješiti šalicu. Samo odaberite svoju omiljenu boju praktičnog ukrasa. Zalijepite ukusnu etiketu ananasa na svoju čašu i čaša je samo vaša, ukrašena šarenim oznakama ananasa . Isplanirali ste veliku zabavu, pripremili čaše za vino, pivo ili neko drugo piće, ali brinete se da će se gostima pomiješati čaše?

Naljepnice u zabavnim bojama korisne su svima koji imaju veliku zabavu ili veliku obiteljsku proslavu i trebaju označiti čaše kako ne bi došlo do zabune. Praktični ukrasi unose red u kaos. Pametna etiketa uvijek je pri ruci, čvrsto se drži na staklu i može se više puta koristiti. Ukusan ananas je higijensko rješenje ne samo za odrasle, već i za djecu.

Ananas naljepnice za čaše - Naljepnice u boji za čaše 6 kom

ananas naljepnice za šalice pića - oznake

Praktični, au isto vrijeme i elegantni pomoćnici - silikonske oznake za šalice za veliku obitelj ili posebne događaje.

Vesele dekoracije prikladne su i za obitelji s djecom koja se tako često bore i za zadnji keks. Razdvajanje boja bit će vrlo privlačno za djecu. Svatko dobiva ukusan ananas u omiljenoj boji. Nitko se više ne mora boriti za vlastiti kup. Identifikacijske oznake šalica nisu samo praktične, već i moderne. Ukusni šareni ananas za čaše za vino čvrsto se lijepi za glatku površinu, tako da ne morate brinuti o mijenjanju čaša. Silikonski odvajači za čaše od ananasa prekrasno će obogatiti vaše dosadne, blage čaše i dati im određeni štih i boju.

Etikete za vinske čaše od ananasa

ananas etikete za čaše za vino markeri

Male naljepnice od ananasa za vinske čaše - red i čistoća u stilu.

Možete birati između šest obojenih silikonskih ananasa. Etikete izrađene od visokokvalitetnog silikona su ekološki prihvatljive. Jednostavno ih stavite na čašu ili šalicu i lako ćete izbjeći svu zbrku i metež. Oznake na čašama cijenit će svaki poznavatelj vina koji svoju čašu voli jednako kao i piće. Počastite sve na zabavi vlastitom čašom za ananas. Etikete za vinske čaše konačno će unijeti red u vašu kuhinjsku komodu.

ananas etiketa na staklu - označavanje

Specifikacije proizvoda:

  • Boja: miješana
  • Dimenzije: D 10 x Š 13 x V 2 cm
  • Materijal: silikon

Sadržaj paketa:

1x set od 6 naljepnica za šalice s ananasom

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene