Vinarija za vino - SET ANGEL

Kod: 94-003
U$60.50 Cijena bez PDV: U$50.42
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Wine dekanter - ANGEL SET, koji će vaše vino učiniti mekom i dovoljno kisikom. Nemojte gubiti vrijeme s dugim pripremanjem vina.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Wine dekanter - ANGEL SET, koji će vaše vino učiniti mekom i dovoljno kisikom. Nemojte gubiti vrijeme s dugim pripremanjem vina. Jednostavno ulijte vino u čašu kroz ANGEL stalak i počnite uživati ​​u savršenom okusu.

Ljubitelji vina znaju da, kako bi postigli maksimalni ukusni okus, vino se najprije mora oksidirati. Da bi se postigao ovaj učinak nije dovoljno ostaviti bocu vina na stolu. Zahvaljujući ovoj oksidaciji, vino će probati nevjerojatno nakon prvog gutljaja. Samo ulijte vino kroz aerator. Vino se oksidira i postiže puni okus.

Kako dekantirati vino bez profesionalne sommelier pribor i iskustva? Pokušajte upotrijebiti naš ANGEL stalak, uporaba je vrlo jednostavna i dekantiranje vina svedeno je na minimum. Odstranjivanje vina u karabini može potrajati nekoliko sati kako bi se postigao pravi učinak.

Set dekantera anđela

Izvrstan stalak ANGEL je u mogućnosti istaknuti okus i miris vina izravno iz boce ulijevanjem vina kroz stalak u staklo. Lijevak za ukapavanje opremljen je sitom koji snima čak i najmanji sediment u vinu, a zračni kanali savršeno će gazirati vino u trenutku. Postoji jednostavniji postupak koji može naglasiti okus i miris svoga vina, kako bi imao savršeno iskustvo. Nema lakšeg postupka koji može naglasiti okus i miris vina za savršeno iskustvo. Stanica dekantera ne mora biti skrivena negdje u ormaru. Njegov jednostavan i elegantan dizajn osvjetljava svaki prostor. Krivulje stalka igraju se s svjetlom i impresionirat će svakome u svakoj prilici.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene